Ege Postası
Geri

FIFA U20 Dünya Kupası Grassroots Şenliği, tamamlandı

FIFA U20 Dünya Kupası kapsamında Ülker’in ana sponsorluğunda düzenlenen 5 haftalık ‘Grassroots Şenliği, final gösterileri ile tamamlandı. TFF tarafından belirlenen ve 12 yaş grubu bin 700 çocuktan oluşan okul takımları, özel hazırlanan...
FIFA U20 Dünya Kupası Grassroots Şenliği, tamamlandı
Haberler / Spor
24 Mayıs 2013 Cuma 11:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
FIFA U20 Dünya Kupası kapsamında Ülker’in ana sponsorluğunda düzenlenen 5 haftalık ‘Grassroots Şenliği, final gösterileri ile tamamlandı.

TFF tarafından belirlenen ve 12 yaş grubu bin 700 çocuktan oluşan okul takımları, özel hazırlanan sahalarda oynayacakları maçlarda yeteneklerini sergiledi.
İstasyon çalışmaları yaparak kendilerini geliştiren öğrencilerden etkinlikler süresince en yüksek ‘fair play’ puanını alanlar Kayseri’deki FIFA U20 Dünya Kupası açılışına katılacak.

Şenlikler, Ülker’in 2007’den beri yürüttüğü Grassroots programına paralel olarak Türk futbol alt yapısının gelişimine katkı sağlayacak. Bursa ayağı ise Merinos Stadı'nda yapılan final etkinliği ile tamamlandı.

Organizasyonun Bursa Sorumlusu beden eğitimi öğretmeni Osman Çokkır, dünya şampiyonası öncesinde bu etkinliğin çok olumlu geçtiğini belirterek, “Bursa’da 24 okul tespiti yaptık ve bunlardan 10’a kişilik öğrencilerden 240 öğrenciye yaklaşık 5 haftalık bir süredir bu eğitim verdik. Bu gün ise final ile bitiriyoruz. Burada başarılı ve fair play anlayışına uygun öğrencilerden 10 tanesini ise 16-21 Haziran tarihinde Kayseri’de yapılacak açılış maçına götürüp hem ödüllendirmiş olacağız.” dedi.

Öğrenciler ise gelecekte futbolcu olmak isteriklerini belirterek fair-play ölçüsünde futbolu öğrendiklerini belirtti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası