Ege Postası
Geri

FILA yönetim Kurulu Macaristan’da toplandı

Uluslararası Güreş Federasyonu (FILA) yönetim kurulu Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de yeni kararlar almak üzere toplandı.    FILA yeni yönetim kurulu yeni Başkan Nenad Lalovic başkanlığında toplanan kurulun toplantısı...
FILA yönetim Kurulu Macaristan’da toplandı
Haberler / Spor
17 Eylül 2013 Salı 18:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Uluslararası Güreş Federasyonu (FILA) yönetim kurulu Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de yeni kararlar almak üzere toplandı.
    FILA yeni yönetim kurulu yeni Başkan Nenad Lalovic başkanlığında toplanan kurulun toplantısı üçgün sürecek.
    Toplantıda özellikle güreşin yeniden olimpiyatlara alınması, yeni kuralların tartışılması ve gelen önerilerin değerlendirilmesi yapılacak. Toplantıya, Türkiye'den Yönetim kurulu üyesi ve FILA Asbaşkanı Ahmet Ayık, Yönetim kurulu üyesi Rodika Yahşi, Teknik Kurul üyesi Mehmet Akif Pirim katıldı.
    FILA, Olimpiyatlara tekrar alınan güreş'in daha cazip hale getirilmesi, yeni kuralların değerlendirilmesi, yeni projelerin geliştirilmesi, (IOC) Uluslararası olimpiyat komitesine sunulacak olan güreş kuralları ve erkeklerin siklet sayısının 9 veya 10 olması, bayanlarda 4 olan siklet sayısının da 7'ye çıkarılması teklifi, Avrupa’da güreş liginin kurulması, Dünya ve Avrupa güreş şampiyonalarının hepsinin aynı ülkede değil, serbest, grekoromen ve bayan karşılaşmalarının üç farklı ülkede yapılması gündemlerini ele alacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası