Ege Postası
Geri

Fahri Baykalmış, dernek üyeleriyle bir araya geldi

AK Parti Gaziemir Belediye Başkan adayı Kerem Fahri Baykalmış, seçim çalışmalarına ilçede gerçekleştirdiği hemşeri derneği ziyaretleriyle devam ediyor.
Fahri Baykalmış, dernek üyeleriyle bir araya geldi
Haberler / Yerel Politika
27 Şubat 2014 Perşembe 12:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Ziyaretleri kapsamında ilk olarak Gaziemir Kars-Ardahan-Ildır Kültür ve Dayanışma Derneği’nde temaslarda bulunan genç başkan adayı Kerem Fahri Baykalmış, dernek üyeleriyle bir araya gelerek tanışma toplantısı gerçekleştirdi. Baykalmış burada gerçekleştirdiği konuşmasında, “Gaziemir'in şu anki halinden memnunsanız bize oy vermeyin. Yok memnun değilseniz ihtiyaçlarınızı çözecek olanlara oy vermelisiniz" dedi.


AK Parti'nin genç ve dinamik Gaziemir Belediye Başkan adayı Kerem Fahri Baykalmış, seçim turlarına büyük bir enerjiyle devam ediyor. Gerçekleştirdiği hemşeri derneği ziyaretleriyle her kesimden Gaziemirli’ye ulaşan Baykalmış, önceki günde 3 dernek ziyaretiyle temaslarını sürdürdü. Kars-Ardahan-Ildır Kültür ve Dayanışma Derneği ziyaretinin ardından Seydiköylüler Derneği’ni ziyaret eden Baykalmış, burada da dernek üyeleriyle istişarelerde bulundu.


STK’LAR GÖZÜMÜZ KULAĞIMIZ OLACAK

Yerel yönetimlerde sivil toplum kuruluşlarının rolüne dikkat çeken Baykalmış, “Ortak akıl ve sizlerin katkılarıyla yerel yönetim anlayışında katılımcı bir yol izleyerek halkı yönetime ortak edeceğiz. Sivil toplum kuruluşlarının bu noktada öneminin farkındayız. Ben her zaman sivil toplum kuruluşları ve derneklere şu soruyu soruyorum; sizler bizden ne istiyorsunu? Hangi projeleri hayata geçirmemi istiyorsunu? Burada derneklerin rolü çok önemli ve bu soruların cevapları ilçenin ihtiyaçlarını ortaya çıkarıyor. Bu bakımdan STK’lar adeta gözümüz kulağımız niteliğinde” diye konuştu.

O BÖLGEYE İŞ MERKEZİ KURDURMAYIZ

Dernek buluşmalarını Gaziemir Seydiköylüler Derneği ziyaretiyle noktalayan Baykalmış, Seydiköy’ün yerel geçmişini yaşatacak projeleri hayata geçirmek istediğini söyledi. Abdullah Arda Meydanı’nın Seydiköyü’n tarihini yansıtacak şekilde dizaynedileceğini söyleyen Baykalmış, Gaziemir Belediyesi’nin bu bölgeye bir iş merkezi kurmak istediğini söyledi ve bu durumu eleştirdi. Baykalmış, “Bu yönetim bu yerel seçimlerde bize nasip olursa biz asla Abdullah Arda Meydanı’na böyle bir iş merkezi yaptırmayacağız. Buna izin vermeyeceğiz ve o bölgeyi sıkıştırmayacağız. O meydan bizim projemize göre Osmanlı mimarisine uygun yapılarla çok güzel bir çekim merkezi haline gelecek. Altını da otopark olarak değerlendireceğiz” diye konuştu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası