Ege Postası
Geri

Fakülte öğrencilerinden miniklere unutulmayacak hediye

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEU) Ereğli Eğitim Fakültesi, okul öncesi öğretmenliği 3. sınıf öğrencileri tarafından topluma hizmet uygulamaları dersi kapsamında Gebedoğan İlkokulu anasınıfı binasını yeniledi.     Proje...
Fakülte öğrencilerinden miniklere unutulmayacak hediye
Haberler / Güncel
17 Mayıs 2013 Cuma 12:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEU) Ereğli Eğitim Fakültesi, okul öncesi öğretmenliği 3. sınıf öğrencileri tarafından topluma hizmet uygulamaları dersi kapsamında Gebedoğan İlkokulu anasınıfı binasını yeniledi.

    Proje kapsamında kolları sıvayan öğrencilerden, Beyza Dağlı, Sercan Tercan, Kardelen Fil, Vahide Tuğba Kıratlı, Hatice Yıldız, Sevgi Topçu, 'Gelecek İçin Küçük Bir Adım' adlı topluma hizmet uygulaması projesi kapsamında Gebedoğan Köyü İlkokulu anasınıfını kendilerine uygulama okulu olarak seçti. Ders kapsamında çalışmalara başlayan öğrenciler, okulun pencerelerini, yer döşemesi (laminantı), kapılarını, iç ve dış cephe boyasını, anasınıfı köşelerini, elektrikli ısıtıcılarını, dolap kapakları, elektrik işleri, okul öncesi materyal ve oyuncak gibi birçok eksiğini giderdi.

    Proje sürecinde, birçok Ereğli esnafından destek alan proje grubu kendileri de Ereğli Eğitim Fakültesi’nde kermes düzenleyerek gelir elde etmeye çalıştı. Kermes geliriyle okulun eksik materyal ve oyuncakları alındı. Gruptaki öğrenciler bu malzemelerin gerek oraya toplanıp nakli esnasında gerekse montaj ve düzenleme aşamalarında büyük emek sarf etti.

    Gebedoğan köyünde gerçekleştirilen çalışmaların tamamlanmasının ardından açılışı yapıldı. Açılışa Ereğli ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Naci Kılıç, Fakültede görevli öğretim elemanlarından Yrd. Doç.Dr. Yavuz Saka, Yrd. Doç.Dr. Oğuzhan Karadeniz ve proje danışmanı Yrd. Doç.Dr. İlhan Karataş açılışa katıldı.

    Açılışta öğrencilerin gözlerindeki mutluluk gözden kaçmadı. Açılış konuşmasını Ereğli Milli Eğitim Müdürü Mehmet Naci Kılıç yaptı. Kılıç konuşmasında “Öğrencilerimizin yapmış oldukları çalışma takdire şayan çalışmadır. Sonraki çalışmalar için de yol gösterici olmuştur. Emeği geçen öğrencilerimizi kutluyorum.” dedi.

    Milli Eğitim Müdürü Mehmet Naci Kılıç açılış konuşmasının ardından anasınıfı öğretmeni Neşe Uysal ile birlikte açılış kurdelesi kesildi. Daha sonra anasınıfı öğrencilerinin hazırlamış olduğu gösteri izlendi.

    Açılış pastası kesilmesi ve çocuklar için sürpriz çekilişler yapılmasının ardından program sona erdi. Eğitim Fakültesi okul öncesi öğretmenliği 3. sınıf öğrencileri Beyza Dağlı, Sercan Tercan, Kardelen Fil, Vahide Tuğba Kıratlı, Hatice Yıldız, Sevgi Topçu, projede emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini dile getirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası