Ege Postası
Geri

Faruk Durul'un 'Ecel'i çıktı

Sözleri ve bestesini kendisi seslendiren Faruk Durul, on iki eserden oluşan ‘Ecel’ isimli ilahi albümünü çıkardı. Yıllarca bir çok ilahi sanatçısına bestelerini verdiğini ifade eden Durul,"Gelen olumlu tepkiler sonrası bestelerimi kendim...
Faruk Durul'un 'Ecel'i çıktı
Haberler / Kültür - Sanat
19 Haziran 2013 Çarşamba 11:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sözleri ve bestesini kendisi seslendiren Faruk Durul, on iki eserden oluşan ‘Ecel’ isimli ilahi albümünü çıkardı. Yıllarca bir çok ilahi sanatçısına bestelerini verdiğini ifade eden Durul,"Gelen olumlu tepkiler sonrası bestelerimi kendim seslendirmeye karar verdim. Oluşan ilgiden çok memnunum.” dedi.

İlahi bestecisi Faruk Durul, kendisinin seslendirdiği ilahi albümünü çıkardı. 'Ecel' ismini verdiği albümde, ‘Uyan Müslüman, Şehitlik İstiyorum, Çaresiz Çırpınışlar, Kapına Gelen, Ecel, Dön Mevlana gibi eserler yer alıyor.

Albümü çıkarmak için çok emek verdiklerini ifade eden Durul, “Sektörde 15 yıldır aktif olarak yer alıyorum. Daha önce bazı arkadaşlara bestelerimizi vermiştim. Gelen olumlu tepkiler sonrası bestelerimi kendim seslendirmeye karar verdim. Yaklaşık 2 yıldır albümü çıkarmak için uğraştım. Oluşan ilgiden çok memnunum.” diye konuştu. Albümün ilk klibini ‘Çaresiz Çırpınışlar’ adlı eserine çeken Faruk Durul, bundan sonraki klip çalışmasının ise 'Ecel' parçasına olacağını sözlerine ekledi.

Albümün müzik yönetmenliğini yapan Mehmet Ali Anafarta da “Bu albümdeki eserlerin sözleri günümüz şarkılarıyla asla kıyaslanmamalıdır. Bu albümdeki eserleri dinlerken insanların zihinlerini daha açık tutmalarını tavsiye ederim, çok keyif alacaklarına eminim.” ifadesini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası