Ege Postası
Geri

Fatih’teki cinayetlerle ilgili bir kişi aranıyor

Fatih’te dün işlenen 3 cinayetle ilgili Deniz Ş. adındaki şüpheli aranıyor. Adam öldürme, yaralama, uyuşturucu ve benzeri suçlardan çok sayıda kaydı bulunduğu belirtilen Deniz Ş.’nin hayatını kaybedenlerden Songül Polat’ın erkek...
Fatih’teki cinayetlerle ilgili bir kişi aranıyor
Haberler / Güncel
22 Ağustos 2013 Perşembe 13:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Fatih’te dün işlenen 3 cinayetle ilgili Deniz Ş. adındaki şüpheli aranıyor. Adam öldürme, yaralama, uyuşturucu ve benzeri suçlardan çok sayıda kaydı bulunduğu belirtilen Deniz Ş.’nin hayatını kaybedenlerden Songül Polat’ın erkek kardeşi olduğu öğrenildi. Polis, cinayetlerin birbiriyle bağlantılı olabileceği ihtimali üzerinde de duruyor.

İstanbul polisini alarma geçiren cinayetler Songül Polat’ın (37), Yedikule’de kendi arabasında ölü bulunmasıyla başladı. Tabancayla işlendiği belirlenen cinayetle ilgili polis ekiplerinin incelemeleri sırasında ikinci cinayet haberi geldi.

Seyit Ömer Mahallesi Silivri Kapı Caddasi No: 32’deki Dokur Han içerisinde Aziz Caner Emre (26) silahla öldürüldü. Bir süre sonra da Kocamustafapaşa Meydanı’nda Yaşar Deli (39) isimli şahıs bıçakla öldürüldü.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince başlatılan soruşturma kapsamında cinayetlerin birbiriyle bağlantılı olabileceği ihtimali öne çıktı. Öldürülen iki kişinin daha önce uyuşturucu maddeden, adam yaralama ve öldürmeden kayıtlarının bulunduğu belirlendi. Aynı kişi tarafından gerçekleştirildiği tahmin edilen üç cinayetle ilgili şüpheler, aracı içinde öldürülen, bir özel hastanede doğum fotoğrafçısı olarak çalıştığı belirlenen Songül Polat’ın erkek kardeşi Deniz Ş. üzerinde yoğunlaştı. Öldürülen iki kişiyle daha önceden bağı olduğu belirlenen Deniz Ş.’nin 2013’te cezaevinden çıktığı tespit edildi.

Cinayetlerin birbiriyle bağlantılı olabileceği ihtimali üzerinde de duran polis, soruşturmasını bu yönde sürdürüyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası