Ege Postası
Geri

Hayırsever işadamından polise 4 yeni araç

Bursa Emniyet Müdürlüğü bünyesinde devam ettirilen 316 araç kampanyasına hayırseverlerden destek yağıyor. Bursa’da faaliyet gösteren Harput Holding tarafından hibe edilen 4 polis aracı, Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi.        Asayiş...
Hayırsever işadamından polise 4 yeni araç
Haberler / Güncel
22 Ağustos 2013 Perşembe 13:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa Emniyet Müdürlüğü bünyesinde devam ettirilen 316 araç kampanyasına hayırseverlerden destek yağıyor. Bursa’da faaliyet gösteren Harput Holding tarafından hibe edilen 4 polis aracı, Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi.

        Asayiş Ekipler Amirliği'nin bahçesinde gerçekleştirilen anahtar teslim töreninde Harput Holding adına katılan Muhsin Yaşar, 4 adet son sisteme göre dizayn edilmiş polis otomobilinin anahtarını Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Pehlivan’a teslim etti. Harput Holding Koordinatörü Muhsin Yaşar, "Holding olarak pek çok alanda yardım faaliyetlerinin devam ettiğini belirterek, güvenlik her şeyden önce geliyor. Holding olarak biz Emniyet Müdürlüğümüzün her zaman yanında olduk, bundan sonrada yanında olmayı sürdüreceğiz." dedi.

        İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Pehlivan ise "Tek amacımız sanayi şehri Bursa'da daha iyi güvenlik hizmetleri sunabilmek ve güvenlik çitasını en üst seviyede tutabilmek." diye konuştu. Daha sonra holding yetkilileri ile emniyet mensupları araçların önüne geçerek birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası