Ege Postası
Geri

Bayraktar: Suriye'deki katliama seyirci kalan hiç bir ülke huzur bulamaz

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, "Suriye’de yaşanan katliama seyirci kalan hiçbir ülke huzur bulamaz. Dünya ülkeleri kendi ideolojileri karşısında bu duruma seyirci kalmakla asla mutlu olamaz." dedi. Türkiye Ziraat Odaları Birliği...
Bayraktar: Suriye'deki katliama seyirci kalan hiç bir ülke huzur bulamaz
Haberler / Güncel
22 Ağustos 2013 Perşembe 13:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, "Suriye’de yaşanan katliama seyirci kalan hiçbir ülke huzur bulamaz. Dünya ülkeleri kendi ideolojileri karşısında bu duruma seyirci kalmakla asla mutlu olamaz." dedi.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Eğitim Merkezi ve Sosyal Tesisi temel atma törenine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, gazetecilerin Suriye ile ilgili sorularını cevapladı. Bayraktar, Suriye yönetiminin kimyasal silah kullandığı iddiaları ve bunun Türkiye'ye etkileri ile ilgili sorular üzerine şunları söyledi:

"Kabine olarak görüştük gerekli tedbirleri alıyoruz, oradaki Suriye’deki insanımıza da her türlü desteği verdiğimiz gibi vermeye de devam edeceğiz. Çevre yönünden bu işin incelenmesi gerekir ama insanlık yönünden çok büyük bir vahşet olduğunu görüyoruz. Suriye’de başındaki insanlıktan nasibini almamış insanın kendi yavrularına kendi bebelerine ve kadınlarına kimyasal silah kullanacak kadar, uykudayken bebeleri öldürecek kadar nevri dönmüşse tüm dünya buna formaliteyle cevap veriyorsa; dünyanın ne durumda olduğunu, medeniyim diye medeniyet tellallığı yapan ülkelerin ne olduğunu görmek lazım. Suriye’de yaşanan katliama seyirci kalan hiçbir ülke huzur bulamaz. Dünya ülkeleri kendi ideolojileri karşısında bu duruma seyirci kalmakla asla mutlu olamaz."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası