Ege Postası
Geri

Fenerbahçe'de Kocaman, Yıldırım ve Kiğılı istifa etti

Süper Lig'i ikinci bitiren ve Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman ile yöneticiler Ali Yıldırım ve Abdullah Kiğılı'nın istifa ettiği ileri sürüldü. Habertürk televizyonunun duyurduğu...
Fenerbahçe'de Kocaman, Yıldırım ve Kiğılı istifa etti
Haberler / Spor
29 Mayıs 2013 Çarşamba 11:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Süper Lig'i ikinci bitiren ve Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman ile yöneticiler Ali Yıldırım ve Abdullah Kiğılı'nın istifa ettiği ileri sürüldü. Habertürk televizyonunun duyurduğu istifa haberlerinin yanı sıra, Başkan Aziz Yıldırım'ın ise ''Ne istifası ben onları kovdum." dediği belirtildi.

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman depremi yaşanıyor. Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın görevinden istifa ettiği öğrenildi. Habere göre dün akşam yapılan yönetim kurulu toplantısı öncesinde Aykut Kocaman, Aziz Yıldırım ve yöneticilerle bir araya geldi. Kocaman ve Yıldırım arasında nedeni bilinmeyen bir gerginlik yaşandığı ve Kocaman'ın "Artık yoruldum, bırakıyorum" dediği öğrenildi.

Bu karar öncesinde Şampiyonlar Ligi finalini izlemeye Londra'ya giden Aykut Kocaman'ın burada Aziz Yıldırım'la arası bozuk olan kardeşi Ali Yıldırım ile buluşmasının Başkan Aziz Yıldırım'ı sinirlendirdiği ve tranferlerde fikir birliği bulunamaması sebebiyle Aykut Kocaman'ın görevi bıraktığı öğrenildi.

Bu arada Başkan, Ali Yıldırım'ın da yönetimden istifa etmesini istedi. Bugün yapılacak görüşmeler sonucunda durum netleşecek. Araya Fenerbahçeli büyüklerin girerek kararı geri aldırmaya yönelik uğraşacağı bildirilirken, daha önce iki kez istifası kabül edilmeyen Kocaman'ın kararını değiştirip değiştirmeyeceği büyük merak konusu.

Kocaman'ın istifasını kabul eden Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın ise bu yaşananların ardından çok sinirlendiği ve yakın çevresine, "Ne istifası... İkisini de ben kovdum" dediği öğrenildi.

Bu gelişmeler üzerine yönetim kurulu üyesi Abdullah Kiğılı'nın da istifa ettiği ileri sürüldü.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası