Ege Postası
Geri

Fenerbahçe ile D-Smart'ın sözleşmesi uzatıldı

Fenerbahçe ile D-Smart arasındaki sözleşme 5 yıl daha uzatıldı.        Sarı-lacivertli takımın, yurt içi ve yurt dışında oynayacağı tüm hazırlık maçları ve turnuvalar, Avrupa’daki maçları ile...
Fenerbahçe ile D-Smart'ın sözleşmesi uzatıldı
Haberler / Spor
18 Temmuz 2013 Perşembe 12:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Fenerbahçe ile D-Smart arasındaki sözleşme 5 yıl daha uzatıldı.

        Sarı-lacivertli takımın, yurt içi ve yurt dışında oynayacağı tüm hazırlık maçları ve turnuvalar, Avrupa’daki maçları ile özel karşılaşmaları 5 yıl daha D-Smart platformundnan yayınlanacak.


        Konuyla ilgili Fenerbahçe Stadı'nda düzenlenen basın toplantısına Asbaşkan İsfendiyar Zülfikar, CEO Hasan Hakkı Yılmaz, D-Smart Grup Başkanı Başar Başarır ile D-Smart CEO'su Ali Güven katıldı.

        D-Smart'ın Fenerbahçe'nin değerli iş ortaklarından birisi olduğunu ifade eden Fenerbahçe CEO'su Hasan Hakkı Yılmaz, "5 yıllık iş ortaklığımızdan sonra 5 yıl daha anlaşma sağladık. Bu anlaşmayla, 2017-2018 sezonunun sonuna kadar, tüm ön eleme maçları hazırlık maçları ve turnuvaların yayın ve reklam haklarını D-Smart’a devretmiş bulunuyoruz. D-Smart çok önemli bir platform. Yatırımları, HD yayınlarıyla fark yaratan bir kurum. Bu anlaşmadan memnuniyet duyuyoruz." dedi.

        D-Smart CEO’su Ali Güven ise "Fenerbahçe çok büyük bir camia, çok büyük bir marka, güzide bir kulüp. D-Smart markasının Fenerbahçe markası ile anılmasını sağlayan Fenerbahçe yöneticilerine teşekkür ediyoruz. Bu anlaşmayla 2007’den beri yürüttüğümüz işbirliğini devam ettirmiş oluyoruz. Bu anlaşmayla Fenerbahçe, kulüp organları vasıtasıyla kendimizi tanıtma fırsatını da bize verdi. İşbirliğimizi önümüzdeki 10 yılda da devam ettirmek istiyoruz." diye konuştu.

        Konuşmaların ardından imza töreni gerçekleştirildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası