Ege Postası
Geri

Filipinler, Mısır’dan 6 bin vatandaşını zorunlu tahliye ediyor

Filipinler, Mısır’daki 6 bin vatandaşının zorunlu tahliyesi yönünde karar aldı. Filipinler Dışişleri Bakanı Albert del Rosario’nun Mısır’ı ziyaretinden sonra, Filipinler vatandaşlarının bu ülkeden zorunlu tahliyesi kararı alındı....
Filipinler, Mısır’dan 6 bin vatandaşını zorunlu tahliye ediyor
Haberler / Dünya
20 Ağustos 2013 Salı 14:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Filipinler, Mısır’daki 6 bin vatandaşının zorunlu tahliyesi yönünde karar aldı.

Filipinler Dışişleri Bakanı Albert del Rosario’nun Mısır’ı ziyaretinden sonra, Filipinler vatandaşlarının bu ülkeden zorunlu tahliyesi kararı alındı. Bakan Albert del Rosario, bu ülkedeki güvenlik durumunu yerinde görmek ve incelemelerde bulunmak için Kahire’ye gitmişti.

Filipinler daha önce vatandaşlarına Mısır’dan ayrılma tavsiyesi yaparken, şiddet olaylarının keskin artması üzerine zorunlu tahliye kararı aldı. Filipinli Bakan Del Rosario, 6 bin vatandaşın acil tahliyesi ve işlemlerinin hızlandırılması için Kahire’de özel bir ekip görevlendirme talimatı da verdi.

Filipinler Dışişleri Bakanı Albert del Rosario ayrıca vatandaşlarına acil Kahire’deki Filipinler elçiliği ile irtibata geçme çağrısı yaptı.

Bu arada Filipinli Bakan, Mısır ziyareti çerçevesinde Helvan şehrinde kurşunla yaralanan Filipin-Mısırlı bir kızı ziyaret etmiş ve genç kızın iyileştiğini söylemişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası