Ege Postası
Geri

Fırtına Elazığ'da iki evin çatısını uçurdu

Elazığ'da etkili olan yağış ve fırtına nedeniyle Sürsürü Mahallesi’nde iki evin çatısı uçtu. Olayda herhangi bir can kaybı yaşanmadı. Çatısı uçan evleri inceleyen Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, her iki aileye geçmiş olsun...
Fırtına Elazığ'da iki evin çatısını uçurdu
Haberler / Güncel
17 Nisan 2013 Çarşamba 11:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Elazığ'da etkili olan yağış ve fırtına nedeniyle Sürsürü Mahallesi’nde iki evin çatısı uçtu. Olayda herhangi bir can kaybı yaşanmadı. Çatısı uçan evleri inceleyen Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, her iki aileye geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, belediye olarak gereken yardımın yapılacağını söyledi.

Sürsürü Mahalle Muhtarı Abdulkerim Sarıaydın, yoğun fırtına nedeniyle evlerin çatısının uçtuğunu anlattı. Sarıaydın, "Sayın Başkanımla birlikte hasar gören evleri inceledik. Başkanım bu ailelere yardım edeceklerini söyledi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Bütün belediye ekipleri şu an buradalar, çok mutlu oldum.” dedi. Sürsürü Mahallesi’nde evi hasar gören Hüseyin Kurşun da “Yağmur ve fırtına esnasında ev bu hale geldi. Allah’a şükürler olsun can kaybımız olmadı, yaralanma olmadı. Başkanımız gelerek bizlere destek oldu, teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ise evleri hasar gören vatandaşları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Selmanoğlu, “Sürsürü Mahallesi'nde fırtına nedeniyle iki evin çatısı uçmuş. İlk önce mezarlığın oradaki evi ziyaret ettik, orada çalışmalar devam ediyor. İnsanların mağdur olduğunu gördük. Ben muhtara çok teşekkür ediyorum, hemen bizleri bilgilendirdi, şu an ekibimizle buradayız, evin çatısını yapacağız. Allah’a şükür bir can kaybımız yok. Kendilerine geçmiş olsun dileğinde bulunuyorum, gereken yapılacak.” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası