Ege Postası
Geri

Flaş! Ege'de mülteci botu battı

Ege Denizi'nde çıkılan umut yolculuğunda mülteci botu batarken, 70 kişi Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı. Bottaki mülteci sayısının tam olarak bilinmediği, kayıpların bulunduğunun öğrenildiği, bu nedenle bölgede arama-kurtarma çalışması başlatıldığı öğrenildi.
Flaş! Ege'de mülteci botu battı
Haberler / Ege
4 Ağustos 2016 Perşembe 17:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yunanistan'da yayın yapan 'www.enikos.gr' adlı sitenin haberine göre; 10 metrelik lastik botla Yunanistan'a ait Midilli Adası'na geçmeye çalışan mültecilerin içinde bulunduğu bot, adaya bir mil mesafede olumsuz hava koşulları nedeniyle battı. Bölgeye giden Yunan, Alman ve Hollandalı sahil güvenlik ekipleri, denizden 70 mülteciyi kurtararak bota aldı; Midilli Adası'na getirildi. İki hamile kadın ve üç çocuğun fenalaşmaları sonucu hastaneye kaldırıldıkları belirtildi. Bottaki mülteci sayısının tam olarak bilinmediği, kayıpların bulunduğunun öğrenildiği bu nedenle bölgede arama kurtarma çalışması başlatıldığı öğrenildi. (DHA)
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası