Ege Postası
Geri

Foça 19 Mayıs'ı coşkuyla kutladı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Foça’da da coşku ile kutlandı.
Foça 19 Mayıs'ı coşkuyla kutladı
Haberler / Yerel Yönetimler
20 Mayıs 2015 Çarşamba 09:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
   19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenlerine Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına Foça Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü çelenginin sunumu ile başlanırken, Foça Belediye Spor Okulları öğrencileri, Foça’da bulunan okullarda okuyan öğrenciler ile coşkulu kalabalık katıldı. 



Törenler çelenk sunumunu ardından gençlik yürüyüşü ile devam etti. Öğrencilerin ve Foçalıların katıldığı gençlik korteji Demokrasi Meydanında son buldu. 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen törenlere Demokrasi Meydanında devam edilirken, gençlik adına konuşmayı Reha Midilli Anadolu Lisesi Öğrencisi Atakan Mert yaptı. Ardından Cemil Midilli Lisesi Öğrenci Emre Yener bir şiir seslendirdi. 




Foça Demokrasi Meydanında Türk Hava Kurumuna bağlı paraşüt ekibi gösteri uçuşu yaparken, yapılan konuşmaların ardından Foça Belediyesi Halk Oyunları Ekipleri, Foça Belediyesi Modern Dans Topluluğu, Foça Belediyesi Spor Kulübü Tekvando takımı ve Foça Belediyesi Jimnastik Grubu öğrencileri gösterilerini sergilediler. 



Foça Demokrasi Meydanında yapılan törenlere, Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Garnizon Komutanı Foça Jandarma Okul Komutanı Tüm General Yusuf Kaya, siyasi parti temsilcileri, askeri erkan, Belediye Meclisi Üyeleri, Muhtarlar, Öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. 

Öte yandan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerine, akşam saat 21.00’de Foça Belediyesi’nin düzenlediği fener alayı ve Nev konseri ile devam edilecek. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası