Ege Postası
Geri

Foça Belediye Başkanı'ndan akraba atamasına ilişkin açıklama: Yönetici değil garson

Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı, amcasının kızı olduğu belirtilen Gülay Bora’yı Otel Sorumlusu olarak atadığı iddialarını yalanladı. Amcasının kızı olmadığını aktaran Saniye Fıçı Bora, “Sosyal tesislerde de yönetici pozisyonunda değil geçici işçi statüsünde garson olarak çalışıyor. Yaz sezonundan dolayı geçici personeller alıyoruz. İhtiyaç durumunda köylere haber veriyoruz, muhtarlar da bizlere isim öneriyor. Kendisini işe ben aldırmadım” dedi.
Foça Belediye Başkanı'ndan akraba atamasına ilişkin açıklama: Yönetici değil garson
Haberler / Yerel Politika
1 Ağustos 2024 Perşembe 12:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

BERİVAN KAYA/EGEPOSTASI- Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı, amcasının kızı olduğu belirtilen Gülay Bora’yı Otel Sorumlusu olarak atadığı iddialarına yanıt verdi.

YEĞENİM DEĞİL UZAKTAN AKRABA

İddiaların gerçeği yansıtmadığını dile getiren Saniye Bora Fıçı, “Kendisi yeğenim değil uzaktan akrabam. Sosyal tesislerde de yönetici pozisyonunda değil geçici işçi stastüsünde garson olarak çalışıyor. Yaz sezonundan dolayı geçici personeller alıyoruz. İhtiyaç durumunda köylere haber veriyoruz, muhtarlar da bizlere isim öneriyor. Kendisini işe ben aldırmadım” dedi.

GENEL MERKEZ MÜDAHALE ETMEDİ

Öte yandan CHP Genel Merkezi’nin olaya müdahil olduğu iddialarını yalanlayan Saniye Bora Fıçı, “Genel Merkez’in müdahale ettiği doğru değil. Bu yapılan bir algı çalışması. Doğru bulmuyorum” ifadelerine yer verdi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası