Ege Postası
Geri

Foça deniz ulaşımı hareketlendi

İZMİR'in Foça İlçesi ile Karaburun ve Mordoğan arasında, Turyol firmasının yaz aylarında düzenlediği gemi seferleri başladı. Bölgeyi deniz yönünden de hareketlendiren seferler ilgi görüyor.
Foça deniz ulaşımı hareketlendi
Haberler / İzmir
17 Haziran 2015 Çarşamba 09:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Foça, Karaburun ve Mordoğan arasında başlayan gemi seferleri karadan 190 kilometre uzunluğundaki iki yakayı zevkli ve eğlenceli bir deniz yolculuğu ile birleştiriyor. Yol durumu ve trafik yoğunlukları nedeniyle 3 buçuk saati aşan yolculuğu 1 saate indiren gemi seferleri, her iki yöndeki yerleşim yerlerinin turizmine olumlu katkı yapıyor. Deniz yoluyla değişik bir gün geçirmek isteyenlerin yanı sıra, Salı günleri kurulan Foça Halk pazarından ihtiyaçlarını temin etmek isteyen Mordoğan ve Karaburunlular seferleri düzenli olarak kullanıyor. 

Seferler geçen yıllarda olduğu gibi Turyol'un 700 yolcu kapasiteli Kaptan Enabir Can adlı gemisi ile yapılıyor. Birkaç yıldır değiştirilmeyen ücretlere bu yıl yüzde 10 dolayında zam yapıldı. Biletlerin kalkış iskelelerinde hizmet veren irtibat ve satış bürolarından temin edilebileceğini belirten Turyol yetkilileri hava muhalefeti olmadığı sürece sefer tarifesinin aksaksız uygulanacağını söyledi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası