Ege Postası
Geri

Foça'nın derin mavisinde sürpriz teklif

İZMİR'in Foça İlçesi'nde su altında yapılan sürpriz evlilik teklifi ile ömür boyu birlikte olmaya karar veren Şafak Ayvaz ve Özgün Uçankale, güzel bir düğünün ardından balayı tatili için Antalya'ya uğurlandı.
Foça'nın derin mavisinde sürpriz teklif
Haberler / İzmir
18 Haziran 2015 Perşembe 10:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Foça Dalış Merkezi'nin (FDM) amatör iki üyesi Özgün Uçankale (25) ve Şafak Ayvaz (25) dünyaevine girdi. Geçtiğimiz Ekim ayında su altında evlenme teklif eden Şafak Ayvaz, Özgün Uçankale ile aldığı ömür boyu birliktelik kararını 12 Haziran Cuma günü Princess Otel'de düzenlenen düğünle hayata geçirdi. 

Her ikisi de sualtı aşığı olan ve Manisa'daki bir firmada mühendis olarak çalışan Özgün Uçankale ve Şafak Ayvaz iki yıldır haftasonlarını Foça'da dalış yaparak değerlendiriyor. Geçen yıl ekim ayında uygun olmayan hava ve deniz koşullarına rağmen Polen Tatil Köyü bünyesindeki FDM dalış ekibiyle sürpriz bir plan yaptığını anlatan Şafak Ayvaz, teklifini metrelerce suyun altında yaptığını, kısa şaşkınlığın ardından aldığı 'Evet' yanıtını yüzükle taçlandırdığını söyledi.

Arkadaşları, düğün sonrası Ayvaz çiftini alkışlarla Antalya'daki bir tatil köyüne balayına uğurladı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası