Ege Postası
Geri

Forbes'e Büyükşehir disiplini!

İZMİR Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri Buca Forbes Caddesi'nde bazı cafelerin kaldırıma taşan kapalı eklentilerini kaldırdırmaya başladı. Birsüre zabıtaya direnen işmetme sahipleri haftabaşına kadar izin istedi.
Forbes'e Büyükşehir disiplini!
Haberler / İzmir
13 Aralık 2014 Cumartesi 10:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir 1. Kordon'da, Göztepe sahilinde zaman zaman sorun yaşanan kafelerin kaldırıma yaptığı kapalı alanlar için Büyükşehir Belediyesi bu kez Buca Forbes Caddesi'ne girdi. Kadırıma naylon veya başka malzemeler kullanılarak yapılan kapalı bölümlerin kaldırılmasını isteyen zabıta ekipleri, aksi halde kendilerinin bunları yıkacağını bildirdi. Kaçak olduğu belirtilen tente ve camekanların sökümüne başlayan belediye işçilerine mekan sahipleri karşı çıktı.

Ekiplerden yıkım kararının ertelemesini isteyen işletme sahipleri kendilerini bu konuda mağdur edilmemesi gerektiğini beliterek, "Kış kıyamet günü müşterilerimizi nerede oturtacağı? İş yapamazsak yanımızda çalışan onlarca işçinin işsiz kalması söz konusu olacak. Bu alanları kapalı alanlarda sigara içme yasağı olduğu için yaptık. Gerekirse boyutlarını küçültüp daha uygun hale getirebililiriz" dedi. Zabıtanın kararlı tutumu karşısında işletme sahipleri pazartesi gününe kadar süre istedi. Ekipler pazartesi gününe kadar süre verip ayrıldı. Bu arad birçok kafenin dışarıya yaptığı yerin, kendi kapalı alanından büyük olduğu da dikkat çekti. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası