Ege Postası
Geri

Narkotim töreninde ilginç görüntüler

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 11 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen ve uyuşturucu ile mücadele acil eylem planı kapsamında başlatılan "NARKOTİM" projesinin açılış töreni İzmir’de ilginç manzaralara sahne oldu. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun canlı yayınla bağlandığı programın gerçekleştiği sırada birçok eylem ve gösteride vatandaşların girişine kapatılan Konak Meydanı yoğun güvenlik önlemleri altında ablukaya alınırken, tarihi saat Kulesi ve İzmir Valiliği’nin yer aldığı alan makam otoparkı haline geldi.
Narkotim töreninde ilginç görüntüler
Haberler / İzmir
11 Aralık 2014 Perşembe 18:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Başta İzmir Valisi Mustafa Toprak ve İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya’nın ev sahipliğinde gerçekleşen ve birçok bürokrat, üst düzey yetkili, siyasi parti temsilcisi ile emniyet yetkililerinin katıldığı, uyuşturucu ile mücadele kapsamında oluşturulan yeni birliklerin halka tanıtıldığı etkinlikte ilginç manzaralar beraberinde geldi.
 
 
MEYDANDI, AÇIK OTOPARK OLDU

Son dönemlerde gerçekleşen birçok toplumsal olay, kitlesel yürüyüş ve protesto gösterileri ile basın açıklamalarında girişlere kapatılan ve alınan emniyet tedbirleri kapsamında sıkı güvenlik tedbirleri uygulanan Konak Meydanı, bugün gerçekleşen törende makam otoparkı haline dönüştü. Törene katılan birçok üst düzey yetkilinin ve emniyet görevlisi İzmir Valiliği önünde kurulan tören alanına kadar araçları ile giriş yaparken, makam otomobillerini de Tarihi Saat Kulesi önüne park ettikleri gözlendi. Etkinlik boyunca Konak Meydanı açık otoparkları aratmazken, alınan sıkı güvenlik önlemleri de üst düzeyde tutuldu.
 
DAVUTOĞLU İZDİHAMI
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun telekonferans yöntemiyle katıldığı törene özellikle bürokrat ve siyasilerin yoğun ilgi gösterdiği gözlenirken, yaşanan yoğunluk gerekçesiyle Saat Kulesi ve çevresinde biriken araçlar vatandaşların da tepkisini topladı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası