Ege Postası
Geri

Fransa, Suriyeli mültecilere kolaylık sağlayacak

Fransa daha çok Suriyeli mülteci ağırlamaya hazırlanıyor. Fransa Dışişleri Bakanı Laurent Fabius, iltica başvurusu yapan Suriyelilere daha fazla kolaylık sağlanacağını söyledi. RTL radyosuna konuşan Fabius, Fransa'nın İsveç ve Danimarka...
Fransa, Suriyeli mültecilere kolaylık sağlayacak
Haberler / Dünya
12 Eylül 2013 Perşembe 13:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Fransa daha çok Suriyeli mülteci ağırlamaya hazırlanıyor. Fransa Dışişleri Bakanı Laurent Fabius, iltica başvurusu yapan Suriyelilere daha fazla kolaylık sağlanacağını söyledi.

RTL radyosuna konuşan Fabius, Fransa'nın İsveç ve Danimarka gibi ülkelerden daha az Suriyeli mülteci kabul ettiğini hatırlatarak iltica başvurularında talimatların geçmişten çok daha hızlı işletileceğini kaydetti.

Laurent Fabius, İçişleri Bakanlığı'yla da konuyla ilgili mutabakata varıldığı hatırlatarak Fransa ile bağı bulunan Suriyeli ailelerin kabulü için kolaylık göstereceklerini dile getirdi.

Fransa Mültecilerin Korunması ve Vatansızlar Ofisi'nden yapılan açıklamada ise Fransa'ya 2012 yılında 650 Suriyelinin iltica başvurusunda bulunduğu kaydedildi. Yılbaşından itibaren yapılan iltica başvurusu sayısının 700 olduğu ifade edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası