Ege Postası
Geri

Fransa rezidansları satıp elçilikleri tahkim edecek

Fransa, Mali’ye düzenlenen operasyon ve Libya’da Fransa Büyükelçiliği’ne yapılan bombalı saldırıdan sonra yurtdışındaki temsilciliklerini güçlendirme kararı aldı.Fransa Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, yurt ışındaki...
Fransa rezidansları satıp elçilikleri tahkim edecek
Haberler / Dünya
22 Mayıs 2013 Çarşamba 13:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Fransa, Mali’ye düzenlenen operasyon ve Libya’da Fransa Büyükelçiliği’ne yapılan bombalı saldırıdan sonra yurtdışındaki temsilciliklerini güçlendirme kararı aldı.

Fransa Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, yurt ışındaki Fransız temsilcilikleri, okulları ve kültür merkezlerinin terör saldırılarına karşı daha güvenli hale getirmek için 20 milyon Euro ayrıldığı belirtildi. Bu miktarın da diplomatik rezidansların satımından elde edilecek gelirden sağlanacağı vurgulandı.

Fransa Dışişleri Bakanı Laurent Fabius da Fransa’nın yurtdışı temsilciliklerine gönderdiği yazıda yeni uygulama hakkında bilgi verirken, yeni güvenlik tedbirlerinin özellikle Afrika ve Ortadoğu’daki Fransız temsilciliklerini kapsayacağı ifade edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası