Ege Postası
Geri

Fuara özel kıyafetler

IF Wedding Fashion İzmir- 9. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı'nın İzmirli katılımcılarından Brand of Company By Aytenler'in abiye markası Maxra Govana'nın fuar için özel hazırlanan modelleri beğeni topluyor.
Fuara özel kıyafetler
Haberler / İzmir
7 Şubat 2015 Cumartesi 12:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Bu yıl fay, dantel güpür, şifon, dijital ipekler, brokar ve az miktar tül kullanarak üretilen giysileri üç kategoride hazırladıklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ayten, kokteyl, düğün ve uzun modellerde balık ve çok özel taşlar çalıştıklarını ifade etti. Mezuniyet gruplarında geçen yılki renklerin devamı gibi olmasına karşın tonlarda hafif açılımlar bulunduğunu, kumaşlarda ve diğer ürünlerde de kendilerine özel tonları tercih ettiklerini söyledi. 
Fuar nedeniyle toptan ve parekende mağazaları yöneticisi çocukları Ersin Ata Ayten, Ceren İleri, Uğur Altmışkara ve Alev Ayten ile birlikte stantta yer alan Selahattin Ayten, alım heyetleriyle de yakından ilgilenmeye devam ediyor.

 

Roman kursiyerler Gelinlik Fuarı'nı gezdi 

İzmir'de, Halk Eğitim Merkezi ve İŞKUR desteği ile kadınlara istihdam sağlamak amacıyla açılan 'Gelinlik Dikim Kursu'na devam eden Roman kursiyerler, IF Wedding Fashion İzmir- 9. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı'nı ziyaret etti.

Yaşları 15 ile 55 yaş arasındaki Roman kursiyerler stantları dolaşarak, üretilen gelinlikleri inceledi, firma sahiplerinden bilgi aldı. Halk Eğitim Merkezi kursiyerlere eğitim verirken, İŞKUR'un da aynı zamanda her bir kursiyere ayda 440 lira maaş ödediğini söyleyen İzmir Çağdaş Romanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Halit Keser, kursun Roman kadınları arasında çok ciddi bir sorun olan işsizliğe çare olabileceği gibi, gelinlik sektöründeki istihdam açığını da kapatmayı hedeflediği söyledi. Kursiyerlerin bu konuda en etkili fuar olan If Wedding Fashion İzmir'i ziyaret ederek, gelinlik hazırlama konusundaki deneyimlerini artırmalarını sağlamayı hedeflediklerini belirtti.


Son defile Nazarel'den
 
IF Wedding Fashion İzmir - 9'ncu Gelinlik, Damatlık vc Abiye Giyim Fuan'nın son solo defilesini İzmirli Nazarel Firması yaptı. 

Firmanın son dönem ürettiği gelinlik ve abiye kıyafetler fuar ziyaretçisi heyetlere mankenler tarafından podyumda tanıtıldı. Rönesans Ajans modellerinin sunduğu defilenin koreografisini ise Rönesans Ajans Sahibi Akif Örük üstlendi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası