Ege Postası
Geri

Galatasaray, Juventus maçının hazırlıklarına başladı

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu ikinci haftasında Juventus'la deplasmanda karşılaşacak Galatasaray, hazırlıklarına ara vermeden başladı. Bosna Hersek'in Saraybosna şehrinden FK Buducnost Banovic ve SK Beta Club-Tango akademi takımları da Florya'da...
Galatasaray, Juventus maçının hazırlıklarına başladı
Haberler / Spor
29 Eylül 2013 Pazar 13:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu ikinci haftasında Juventus'la deplasmanda karşılaşacak Galatasaray, hazırlıklarına ara vermeden başladı. Bosna Hersek'in Saraybosna şehrinden FK Buducnost Banovic ve SK Beta Club-Tango akademi takımları da Florya'da Galatasaray antrenmanını takip etti.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde antrenörler Ümit Davala ve Hasan Şaş yönetimindeki antrenmanda dün yapılan Çaykur Rizespor maçında 90 dakika forma giyen oyuncular, rejenerasyon çalışması gerçekleştirdi. Diğer oyuncular, koşunun ardından 5'e 2 top kapma çalışmasının ardından çift kale maçla idmana devam etti. Kaleciler ise kaleci antrenörü Claudio Taffarel eşliğinde özel çalışma yaptı.

Tedavisine devam edilen Hamit Altıntop ve Eray İşcan da salonda ve sahada çalıştı. Hafif sakatlığı bulunan Didier Drogba ve Yekta Kurtuluş ise takımdan ayrı çalışmalarını sürdürürken, MR'ı çekilen Wesley Sneijder, sabah antrenmanında yer almadı.

Bu arada Bosna Hersek'in Saraybosna şehrinden FK Buducnost Banovic ve SK Beta Club-Tango akademi takımları Florya'da Galatasaray antrenmanını takip etti. Antrenman sonunda futbolcular, minik futbolcularla fotoğraf çektirdi.

Galatasaray, Juventus maçının hazırlıklarına yarın akşam saat 18.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı idmanla devam edecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası