Ege Postası
Geri

Gaziantep FEM, Türkiye 4’ncüsü çıkardı

Gaziantep FEM Dershaneleri, 2013 LYS’de büyük bir başarıya imza attı. Dershane öğrencisi Gözde Laden Erkanoğlu, Türkiye 4’ncüsü, Gaziantep birincisi oldu. Türkiye’de ilk 100 içerisinde de 5 öğrenci 18 derece elde etti. Basın toplantısı...
Gaziantep FEM, Türkiye 4’ncüsü çıkardı
Haberler / Genel
2 Temmuz 2013 Salı 11:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gaziantep FEM Dershaneleri, 2013 LYS’de büyük bir başarıya imza attı. Dershane öğrencisi Gözde Laden Erkanoğlu, Türkiye 4’ncüsü, Gaziantep birincisi oldu. Türkiye’de ilk 100 içerisinde de 5 öğrenci 18 derece elde etti.

Basın toplantısı düzenleyen Gaziantep FEM Dershaneleri Genel Müdür Yardımcısı Erdoğan Demirci, “FEM Dershaneleri başarıdan başarıya koşan, geçmişiyle her zaman Türkiye’nin, dolayısıyla Gaziantepimizin en seçkin dershanesi olmuştur. Türkiye derecelerini yanında 14 alanda Gaziantep birincileri dershanemiz öğrencileridir.” dedi. Türkiye’de ilk 100’de 5 öğrencinin 18 derece elde ettiğini kaydeden Demirci, “İlk binde de 18 öğrencimiz, 249 derecemiz bulunuyor. Bu başarıları elde eden altın çocuklarımızı ve değerli ailelerini tebrik ediyorum. Bu başarının asıl mimarları olan özverili ve fedakar, okul, dershane idareci ve öğretmenlerimize de teşekkürü bir borç biliyorum.” diye konuştu.

Öğrencilere duyuruda da bulunan Demirci, “Üniversite tercihlerinin her öğrenci için çok önemli bir yeri vardır. Uzman desteği almadan tercih yapılmamalıdır. FEM Dershaneleri olarak Gaziantep’in bütün öğrencilerine 8-18 Temmuz tarihleri arasında, dershanemizde ücretsiz olarak tercih danışmanlığı yapacağız." şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası