Ege Postası
Geri

SAGİAD Akyazı Şubesi yeni yönetim kurulunu tanıttı

Sakarya Sanayici ve Girişimci İşadamları Derneği (SAGİAD) Akyazı Şubesi yeni yönetim kurulunu tanıttı.SAGİAD Akyazı Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kav, yeni yönetimi tanıtmak amacıyla toplantıyı düzenlediklerini belirterek,"Ayrıca...
SAGİAD Akyazı Şubesi yeni yönetim kurulunu tanıttı
Haberler / Genel
2 Temmuz 2013 Salı 11:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sakarya Sanayici ve Girişimci İşadamları Derneği (SAGİAD) Akyazı Şubesi yeni yönetim kurulunu tanıttı.

SAGİAD Akyazı Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kav, yeni yönetimi tanıtmak amacıyla toplantıyı düzenlediklerini belirterek,"Ayrıca basın camiasından da bir arkadaşımızı aramızda görmek istedik Ali Yıldırım kardeşimiz zaten SAGİAD üyesiydi yeni yönetimde kendisi Basın ve Halkla İlişliklerden sorumlu Yönetim Kurulu üyesi oldu. Sizin adına inşallah burada hizmetler verecektir. Güç birliği için varız. Daha genç bir yönetim kurulu oluşturduk. Akyazı adına daha güzel işler yapmak için mücadele vermeye devam edeceğiz.”dedi.

Başkan Hüseyin Kav, SAGİAD Akyazı Şubesi'nin MARİFED aracılığı ile TUSKON’a bağlı bir dernek olduğunu belirterek, "Bu sayede dünyanın birçok ülkesinden binlerce iş adamı bu bağlantılarla yeni iş sahaları ve imkanlara sahip olmaktadır. ATSO gibi tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde olacağız. Bizlerde köprü görevi görerek iş adamlarımıza katlı sağlamayı hedefliyoruz. Bu çerçevede, bu dönemlerinde hedeflerine kurdukları komiteler ile ulaşacağız. Sizler halka çalışmalarımızı yansıtacak kişilersiniz, toplantıya katılan basın mensuplarına teşekkür ederim” dedi.
SAGİAD'ın yeni yönetim kurulu şöyle: Başkan Hüseyin Kav, Başkan Yardımcıları Metin Sert, Kahraman Ocak, Fazlı Ateş, Üye ilişkileri Abdullah Genç, Abdulkadir Yıldırım, Mehmet Osmanoğlu, Ali Yıldırım, Mustafa Birinci, Ender Evran, Abdullah Mert, Âdem Hızal, Ahmet Uluköylü, Ziya Nehir, Yüksel Gürtük, Mehmet Sarı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası