Ege Postası
Geri

Gaziemir’de ‘seçimli’ meclis

Gaziemir Belediye Meclisi Nisan Ayı olağan toplantısında encümen ve ihtisas komisyonlarının üyeleri seçildi. Meclis gündeminin diğer maddeleri de sorunsuz bir şekilde karara bağlandı
Gaziemir’de ‘seçimli’ meclis
Haberler / Yerel Yönetimler
2 Nisan 2013 Salı 14:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR -Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol başkanlığında Nisan Ayı 1. Birleşiminde toplanan belediye meclisinde, 2013 yılında görev yapacak encümen ve 11 komisyonun üyelik seçimleri yapıldı. Gündemin diğer maddelerinin sorunsuz şekilde karara bağlandığı mecliste, encümen seçimleri gizli oyla yapılırken, komisyon üyelerinin seçimleri açık oyla yapıldı.
Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 3, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (Ak Parti) ise 1 aday gösterdiği encümen seçimlerinde, CHP’li Meclis Üyeleri Abdurrahim Nursoy, Savaş Kapucu ve Ali Kaya en çok oyu alarak encümenlik koltuğuna oturdular. 11 komisyonun üye seçimlerinin yapıldığı mecliste, her komisyona CHP’den 4’er, AKP’den 1’er üye seçildi. Açık oylamayla yapılan seçimlerde komisyon üyeleri oybirliğiyle seçildi.
Gündem maddelerinin sorunsuz şekilde karara bağlandığı mecliste, meclis üyelerini bilgilendirmek amacıyla Denetim Komisyonu’nun hazırladığı 2012 Denetim Raporu da okundu. Denetim raporunu değerlendiren Başkan Şenol, “Bu meclis Gaziemir’e büyük hizmetler verdi, kentin gelişmesinde önemli kararlar aldı. Bu mecliste görev alan, Gaziemir’e hizmet veren herkes gurur duymalıdır” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası