Ege Postası
Geri

Bayraklı marka şehir oluyor

Bayraklı merkez kütüphanesi açılışında konuşan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçenin giderek markalaşan bir kent haline geldiğini belirterek, eksikliklerin tek tek tamamlanmakta olduğunu söyledi. Çocuklara yapılan yatırımın önemine değinen Karabağ, "Bayraklı, Karşıyaka'nın gecekondu semti olmaktan çıkıyor. Çağdaş bir kent olacak" dedi.
Bayraklı marka şehir oluyor
Haberler / Yerel Yönetimler
2 Nisan 2013 Salı 09:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Bayraklı Sevgi yolu yakınındaki merkez kütüphane açılışına Bayraklı Belediye başkanı Hasan Karabağ, Bayraklı Belediye Meclis üyeleri, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. kütüphanede bilgisayar donanımın artırılarak, önemli eserlerin bulundurulacağını kaydeden Karabağ, Bayraklı'nın önemli bir eksiğinin daha giderildiğini ifade etti. BayraklI'nın Karşıyaka'nın gece kondu semti olmaktan çıktığını vurgulayan Başkan Karabağ, "Bayraklı, gelişen ve değişen çağdaş bir kent olacak" dedi.

Merkez kütüphanesi açıldı
Her platformda Bayraklı'nın kendi sorunlarını çözen bir belediye haline geldiğini dile getirerek, eksikliklerin giderek azaldığını söyleyen Başkan Karabağ, merkez kütüphanesinin hayırlı olmasını diledi. Karabağ, "Bayraklı'nın en önemli eksikliklerinden biri çocuklarımıza yönelik hizmetlerdi. Merkezde kütüphanemiz yoktu ancak artık var. Buradaki bilgisayar donanımını da artıracğız. Çocuklarımızın daha iyi yetişmesi için önemli eserleri bulunduracağız. Onların güzel yetişmesini sağlayacağız. Bayraklı herşeye layık. Bayraklı Karşıyaka'nın gecekondu semti olmaktan çıkıyor.
Duyanlar duymayanlara anlatsın. Eskiden, "Bayraklı'da oturuyorum" demek, insanların dudak büktüğü bir noktaydı. Ama artık giderek, marka şehir oluyoruz. Emlak değerlerimiz artıyor ve Bayraklı, kentsel dönüşümle birlikte yeni imarlı yapıların gece kondulara dönüştüğü çağdaş bir kent olacak. Bayraklı insanı çok çile çekti. Temizlik işçisini sokakta çok zor gördük biz. Ama bugün artık İzmir'in en temiz ilçesini yaratıyoruz. Parkların, bahçelerin, yeşil alanların olduğu temiz pırıl pırıl bir hale geldi. Bayraklı'ya bağlanmaktan memnun olmayanlar şimdi artık iyi ki Bayraklı'ya bağlanmışız diyorlar. Spordan sağlığa, eğitimden kültüre ve kütüphane hizmetlerimizle sizlerin hizmetindeyiz" diye konuştu. Başkan Karabağ daha sonra açılış kurdelesini keserek, minik çocukların kitaplarını imzaladı. Törenin ardından Manisa-Kula yardımlaşma ve dayanışma derneğini de ziyaret eden başkan Karabağ, bir süre vatandaşlarla da görüşerek, sıkıntı ve sorunları dinledi.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası