Ege Postası
Geri

Gaziemir’e kadın çıkarması

Gaziemir Belediyesi ve Kent Konseyi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen İzmir İlçe Kent Konseyleri Kadın Meclisleri Birliği 7. Olağan Toplantısı’nda, Gaziemir Kent Konseyi Kadın Meclisi çalışmalarını anlattı. Toplantıda hayata geçirilmesi planlanan “Saatlik çocuk bakımı” projesi tartışıldı. Katılımcılar kenti gezerek belediyenin çalışmalarını yerinde gördü.
Gaziemir’e kadın çıkarması
Haberler / Yerel Yönetimler
31 Ocak 2014 Cuma 11:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- İzmir İlçe Kent Konseyleri Kadın Meclisleri Birliği 7. Olağan Toplantısı’nı Gaziemir Belediyesi ve Kent Konseyi’nin ev sahipliğinde, Sevgi Mahallesi Cumhuriyet Semtevi’nde gerçekleştirdi. Toplantıyı yöneten Gaziemir Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Işıl Özdemir hayata geçirdikleri projeleri anlatarak, hayata geçirmeyi planladıkları “Saatlik çocuk bakımı” projesini tartışmaya sundu. Kadın meclisi olarak birçok proje hayata geçirdiklerini ve Cumhuriyet Semtevleri’yle kadınlara ulaştıklarını anlatan ve her konuda kendilerine destek olduğu için Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’a teşekkür eden Özdemir şunları söyledi: “Kadın meclisi olarak kadınların sorunlarının çözümü için birçok proje ve eğitimler düzenledik. Sağlık alanında kadınlarızı bilgilendirmek için meme ve rahim ağzı kanseri, ilk yardım, evde hasta bakımı, yaşlılarda unutkanlık ve Alzheimer, göğüs hastalıkları ve astım, kalp hastalıkları ve tansiyon, kemik erimesi ve ostereopos gibi konularda eğitimler düzenledik. Uyuşturucu ve silahlanmaya karşı omuz omuza, kadına yönelik şiddet ve aile içi şiddet, GDO ve nişasta bazlı şekerler konulu paneller, çatışma yönetimi, etkili iletişim konulu bilgilendirme toplantıları düzenledik. Özel gün ve haftalarda tiyatro etkinlikleri düzenledik.” Özdemir’in konuşmasının ardından Gaziemir Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından hayata geçirilmesi planlanan “Saatlik çocuk bakımı” konulu proje tartışmaya açılarak, katılımcıların görüşleri alındı. Toplantının ardından katılımcılar kenti gezerek belediyenin hayata geçirdiği proje ve çalışmaları yerinde gördü.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası