Ege Postası
Geri

Geçkil ailesinin düğünü Diyarbakır’ın tüm kesimlerini buluşturdu

Diyarbakırlı iş adamı Mehmet Sait Geçkil’in oğlu Ceng Geçkil ile Derya Korkut’un düğünü şehrin iş, siyaset, sanat ve spor camiasını bir araya getirdi. Sur ilçesindeki Otel Büyük Kervansaray Düğün Salonu’nda yapılan düğün töreniyle...
Geçkil ailesinin düğünü Diyarbakır’ın tüm kesimlerini buluşturdu
Haberler / Güncel
1 Ekim 2013 Salı 13:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Diyarbakırlı iş adamı Mehmet Sait Geçkil’in oğlu Ceng Geçkil ile Derya Korkut’un düğünü şehrin iş, siyaset, sanat ve spor camiasını bir araya getirdi.

Sur ilçesindeki Otel Büyük Kervansaray Düğün Salonu’nda yapılan düğün töreniyle hayatlarını birleştiren Ceng Geçkil ve Derya Korkut’u, bu mutlu günlerinde, akrabaları ve sevenleri ve arkadaşları yalnız bırakmadı. Düğünde Diyarbakır’ın siyaset, sanat, spor ve iş çevrelerinin tanınmış simaları bir araya geldi. Düğüne AK Parti Diyarbakır milletvekilleri Oya Eronat, Galip Ensarioğlu, Şırnak AK Parti Milletvekili Mehmet Emin Dindar, TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Tarkan Kadooğlu, Diyarbakır Baro Bakanı Tahir Elçi, Derman Baba lakaplı Kurtlar Vadisi dizisi oyuncularından Yılmaz Acu ve çok sayıda davetli katıldı.

İş adamı M. Sait Geçkil, duygularını şöyle dile getirdi: “Allah, bütün anne ve babalara böylesi mutlu günleri nasip etsin inşallah. Canımdan çok sevdiğim oğlumun bu mutlu gününde bizleri yalnız bırakmayan, çeşitli illerden gelen tüm akraba ve dostlarımıza teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun, çok mutluyum, çok sevinçliyim, darısı bekarların başına.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası