Ege Postası
Geri

Gedelek köyü ikiye bölündü

Gebze-Orhangazi-İzmir otoyol çalışmaları devam ederken, otoyolun Orhangazi’ye bağlı Gedelek köyünden geçişi köyü ikiye bölüyor. Viyadükle köyün içinden geçen yol çalışmaları ise köy merkezi de dahil olmak üzere bölgede hızla...
Gedelek köyü ikiye bölündü
Haberler / Genel
26 Temmuz 2013 Cuma 15:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gebze-Orhangazi-İzmir otoyol çalışmaları devam ederken, otoyolun Orhangazi’ye bağlı Gedelek köyünden geçişi köyü ikiye bölüyor. Viyadükle köyün içinden geçen yol çalışmaları ise köy merkezi de dahil olmak üzere bölgede hızla devam ediyor.

Orhangazi’ye bağlı Gedelek köyü yol çalışması nedeniyle ikiye bölündü. Orhangazi’den geçecek olan Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyol Projesi'nin Gedelek köyü geçişi köyün tam ortasından geçince ortaya ilginç bir görüntü çıkıyor. Yol çalışması tüm hızıyla devam ederken, Gedelek köyü geçişinde köyü ikiye bölecek olan yol viyadükle köyün üstünden geçecek. Yol çalışması ise köy merkezi de dahil olmak üzere çevrede büyük bir hızla devam ediyor.

    EVLER VE TURŞU İMALATHANELERİ YIKILDI

    Gedelek merkezden geçecek olan yol nedeniyle daha önce kamulaştırmaları tamamlanan bazı evler ile turşu imalathaneleri de yıkılarak başka bir bölgeye taşındı. Gedelek köyünün en büyük markalarından birisi olan Zeytur San’da yol geçişi nedeniyle Gemiç köyünde yapılan yeni ve modern tesise taşınmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası