Ege Postası
Geri

Gedik'in yakınları soruları yanıtsız bırakarak valilikten ayrıldı

Maltepe’de öldürülen Hasan Ferit Gedik’in yakınları Vali Hüseyin Avni Mutlu’yla yaklaşık 3 saatlik görüşmenin ardından sorularını yanıtsız bırakıp valilikten ayrıldı.Gülsuyu Mahallesi’nde öldürülen ve cenazesi henüz toprağa...
Gedik'in yakınları soruları yanıtsız bırakarak valilikten ayrıldı
Haberler / Güncel
2 Ekim 2013 Çarşamba 19:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Maltepe’de öldürülen Hasan Ferit Gedik’in yakınları Vali Hüseyin Avni Mutlu’yla yaklaşık 3 saatlik görüşmenin ardından sorularını yanıtsız bırakıp valilikten ayrıldı.

Gülsuyu Mahallesi’nde öldürülen ve cenazesi henüz toprağa verilemeyen Hasan Ferit Gedik’in ailesi, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile görüşmek için Valiliğe geldi. Vali Mutlu ile görüşmek üzere gelenler arasında Gedik’in dedesi Mustafa Meray da yer aldı. Valilik önünde güvenlik önlemi alan polis ekipleri, görüşmeye gelenlerle konuştuktan sonra Valiliğe girişlerine izin verdi.

Gedik’in yakınları, cenazeyi öldürüldüğü Gülsuyu Mahallesi’ne götürerek helallik almak istediklerini ve bu taleplerini Vali Mutlu’ya ileteceklerini belirterek içeriye girdi. Hasan Ferit Gedik'in yakınları Vali Mutlu ile yaklaşık 3 saatlik bir görüşmenin ardından basın mensuplarının sorularını cevaplamadan valilikten ayrıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası