Ege Postası
Geri

Geleceğini yöneten kadınlar sertifikalarını aldı

Ka.Der (Kadın Adayları Eğitme ve Destekleme Derneği) İzmir Şubesi’nin düzenlediği ve Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ın en büyük destekçisi olduğu ‘Geleceğini Yöneten Kadınlar’ projesi tamamlandı. Proje kapsamında kişisel gelişim eğitimi alan genç kadınlar, sertifikalarını Konak Belediyesi Prof.Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür ve Sanat Merkezi’nde aldı.
Geleceğini yöneten kadınlar sertifikalarını aldı
Haberler / Yerel Yönetimler
19 Haziran 2013 Çarşamba 09:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Benal Nevzat Salonu’nda gerçekleşen törene 25 katılımcı ve proje boyunca düzenlenen kişisel gelişim eğitimlerinde gençlere yol gösteren; iletişim, siyaset, yerel yönetim, beyin gücü gibi konularda bilgilendiren eğitmenler katıldı. Ka.Der İzmir Şube Başkanı Sema Övgün, hayata atılmaya hazır olan gençleri kutlayarak, “Bize her zaman destek olan Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan’a teşekkür etmek istiyorum. Her zaman kadınların yanında olarak genç kızlarımıza da güven verdi” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası