Ege Postası
Geri

Genel Başkan’dan Başkan Tatı’ya teşekkür

Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) Genel Başkanı Lütfü Mestan, Bulgaristan’da yapılan 2013 seçimlerine gösterdiği ilgi nedeniyle Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı’ya teşekkür etti.
Genel Başkan’dan Başkan Tatı’ya teşekkür
Haberler / Yerel Yönetimler
18 Haziran 2013 Salı 10:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) Genel Başkanı Lütfü Mestan, Bulgaristan’da yapılan 2013 seçimlerine gösterdiği ilgi nedeniyle Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı’ya teşekkür etti.

HÖH Genel Başkanı Mestan’ın gönderdiği plaketi, Kırcaali Milletvekili Erdinç Hayrullah, Adrino Belediye Başkanı Resmi Murad ile HÖH İzmir İl Temsilcisi İsmail Vatansever Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı’ya verdi.


Bulgaristan’da kurulan hükümette yer alan ve 3 bakanlık ile kabinede temsil edilen Hak ve Özgürlükler Hareketi Milletvekili Erdinç Hayrullah, İzmir’de yaşayan Bulgaristan kökenli yurttaşlar adına da Tatı’ya teşekkür etti, “Buca Belediye Başkanımızı yanımızda hissetmek bize güç veriyor. Genel Başkanımız Lütfü Mestan ve parti üyelerimiz de selamlarını gönderdi” dedi.


Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı ise Bulgaristan HÖH Genel Başkanı Lütfü Mestan ve parti yöneticilerini 13 – 14 Temmuz’da Buca’da yapılacak Uluslararası Balkan Festivali’ne davet etti, “İlçemiz Balkanlardan gelen çok sayıda yurttaşımızın yaşadığı bir yer. Festivalimiz ile bu yurttaşlarımızın sesini duyurmak, Balkanlardan gelen kültürü yaşatmak istiyoruz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası