Ege Postası
Geri

Genç aday iddialı geliyor

Yeni yönetimini belirlemek için 13 Temmuz’da sandık başına gidecek CHP Konak İlçe Örgütü’nde İlçe Başkanlığı için Murat Erginci’de aday olacağını açıkladı. Partinin her kademesinde görev yapan Erginci’nin genç olması ve parti tabanı ile sıcak ilişkileri en büyük avantajı. Erginci, özellikle, “kendimiz için değil, partimiz için çalışacağız” sözü ile dikkat çekiyor.
Genç aday iddialı geliyor
Haberler / Yerel Politika
7 Temmuz 2014 Pazartesi 16:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Konak Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Murat Erginci 13 Temmuz’da yapılacak olan CHP Konak İlçe Kongresi için yarışta bende varım dedi. Ekip arkadaşları ile çalışmalarını aralıksız sürdüren Erginci şu ana kadar adaylığını açıklayan isimlerin içinde genç yaşı ile dikkat çekiyor. Partinin her kademesinde görev yapan Murat Erginci son seçimlerde oy kaybı yaşanan Konak İlçesi’nde CHP’nin oylarını daha da yükseğe çıkarmak için yola çıktığını belirterek şunları ifade etti;

“Konak ilçemizde partimizin bayrağını daha yükseklere çıkarmak için yeniden yapılanma sürecine gireceğiz. Kişilere değil partimize hizmet edecek Konak halkının sorunlarını kendi sorunu olarak kabul eden arkadaşlarımız ile yola çıktık. Ben ve ekip arkadaşlarım AKP Hükümeti’nin ülkemizi nasıl bir yere götürmek istediğinin bilinci ile bu görevlere talip olduk. Bu geri gidişe karşı dinamik bir çalışma grubu oluşturduk. Enerjimizi parti dışında partimizi kamuoyuna tanıtma ve AKP’nin gerçek yüzünü halka anlatmakta kullanacağız.”

BELEDİYE İLE KOLKOLA ÇALIŞACAĞIZ
Delegelerin kendilerine görevi vermesi durumunda CHP Genel Merkezi’nin çizdiği yol haritası ve parti programını kendilerinin çalışma programı olarak belirlediklerini de dile getiren Erginci; “Parti tabanımızın sıkça şikayet ettiği gibi CHP ilçe başkanı parti hiyerarşisi dışında hiç kimseden hiçbir odaktan yönlendirilmemeli diye düşünüyoruz. Bizimde yolumuz Genel Merkezi’mizin belirlediği parti politikaları ile partimizin basılı olan parti programı olacaktır. Konak Belediye Başkanımız Sayın Sema Pekdaş ile de Belediye ve İlçe Örgütü görevlerinin bilinci içerisinde ortak çalışma yürüteceğiz. Kendisi ile birlikte Konak’ta dalgalanan CHP Bayrağı’nı daha yükseğe taşımak adına omuz omuza mücadele edeceğiz” diye konuştu.
 
Erginci, kongre sonrası kazanan taraf olduğunda diğer adaylar ve daha önce partiye küsenleri de kucaklayarak CHP İktidarı kurmak adına ortak projeler üretmek için de çalışacağını ifade etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası