Ege Postası
Geri

Gençlere cinsiyet eşitliği dersi

Kadın Haklarını Koruma Derneği İzmir Şubesi Başkanı Engin Demir, Karabağlar İlkkurşun Anadolu Lisesi Demokrasi ve İnsan Hakları Kulübü öğrencilerine dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Gençlere cinsiyet eşitliği dersi
Haberler / Güncel
23 Şubat 2016 Salı 11:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karabağlar İlkkurşun Anadolu Lisesi Demokrasi ve İnsan Hakları Kulübü öğrencileri, Kadın Haklarını Koruma Derneği İzmir Şubesi'ni ziyaret etti. Birleşmiş Milletler'in (BM) erkeklerin de cinsiyet eşitliği için mücadele etmesini amaçlayan "He For She" kampanyasının her yaştan erkeği toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanabilmesi için suskunluğu bozmak, sesini çıkartmak ve harekete geçmek üzere savunucu olmaya çağırdığını belirten Kadın Haklarını Koruma Derneği İzmir Şubesi Başkanı Engin Demir, öğrencilere dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.



Öğrenciler, Dernek Başkanı Engin Demir'in konuşmasının ardından, kadın erkek dayanışması, toplumsal cinsiyet eşitliği, sosyal yönden kadın ve erkeğe verilen roller, kadına yönelik şiddetin önlenmesi konuları ile ilgili sorular sorup, onların bu konudaki proje, çalışma ve deneyimlerinden yararlandı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası