Ege Postası
Geri

Gençlik Merkezi’nden öğrencilere ‘Hoşgeldiniz’ programı

Samsun Gençlik Merkezleri Müdürü Murat Öztürk, üniversite okumak için şehre gelen öğrencilere, kurumlarının faaliyeti hakkında sunum ve söyleşi yaptı.    Samsun Müftülüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlikte...
Gençlik Merkezi’nden öğrencilere ‘Hoşgeldiniz’ programı
Haberler / Güncel
2 Ekim 2013 Çarşamba 15:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Samsun Gençlik Merkezleri Müdürü Murat Öztürk, üniversite okumak için şehre gelen öğrencilere, kurumlarının faaliyeti hakkında sunum ve söyleşi yaptı.

    Samsun Müftülüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlikte 52 farklı ilden Samsun’a üniversite okumaya gelen 1. sınıf öğrencilerine spor ve eğlence aktiviteleri hakkında bilgi verildi.

    Gençlik ve Spor Bakanlığı projeleri ve Samsun’daki 5 Gençlik Merkezi’nin faaliyetleri hakkında sunum ve söyleşi gerçekleştiren Müdür Öztürk, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın projeleri olan 'Gençlik Barış Gemisi' ve 'Genç Kalemler' öykü yarışması projesi başvuruları ile bu projelerin içeriği hakkında bilgilendirme yaptı. Samsun Gençlik Merkezlerinin gençlerin birer yuvası gibi olduğunu belirten Gençlik Merkezi Müdürü Öztürk, gençlerden aktif olmalarını ve gençliğe yönelik projeler yapmalarını istedi.

    Programda Samsun’un sosyal, kültürel yerlerini tanıtmak amacıyla görsel sunum yapıldı. Sunum sonunda gençlere çekilişle mp3 çalar ve kitap dağıtımı ile programa renk katan stand-up gösterisi gerçekleştirildi. Etkinlikte ayrıca katılımcılara Gençlik Merkezi'nin faaliyetlerini özetleyen dergi, broşür ve sosyal kart dağıtıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası