Ege Postası
Geri

Genel Merkez önünde doğalgaz patlaması!CHP İzmir içerdeydi

CHP Genel Merkezi'nin önündeki yol çalışmaları sırasında doğalgaz patlaması yaşandı.Devam eden sızıntı nedeniyle CHP Genel Merkezi içinde ‘camlarınızı kapatın’ anonsu yapıldı.Bölgeye giriş çıkışların engellenmesi için çevreye şerit çekildi.Aday adaylarının belirleneceği yöntemle ilgili Ankara'ya giden CHP İl Başkanı Ali Engin ve milletvekilleri de Genel Merkez'de bulunuyordu.
Genel Merkez önünde doğalgaz patlaması!CHP İzmir içerdeydi
Haberler / Güncel
6 Eylül 2013 Cuma 17:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ANKARA - CHP’de aday belirlemede izlenecek yöntemle ilgili seçimden sorumlu heyete il başkanları sırayla dosyalarını sunarken, Genel Merkez de gün İzmir’indi…İl Başkanı Ali Engin ve İzmir milletvekillerinin heyetle görüşme saatini beklediği sırada CHP Genel Merkezi’nin önündeki çalışmalarda doğalgaz borusu patladı.

CHP Genel Merkezi, Türkiye Petrolleri ile Çevre ve Şehircilik Bakanlıkları’nın yanı sıra öğrenci yurtlarının bulunduğu alanda yürütülen yol yapım çalışmaları sırasında doğalgaz borusu vinç tarafından delindi. 11:45’te gerçekleşen olayda vinç operatörünün olay yerinden kaçtığı iddia edildi.

Patlamadan yirmi dakika sonra polisler tarafından doğalgaz sızıntısının olduğu bölgeye giriş çıkışların engellenmesi için çevreye şerit çekildi.Devam eden sızıntı nedeniyle CHP Genel Merkezi içinde ‘camlarınızı kapatın’ anonsu yapıldı. Çevre Bakanlığı’nda da camların kapatıldığı ve sızıntının olduğu bölgeye gidenlerin ‘gözlerinde yanma ve yaşarma” olduğu gözlemlendi.

Yaşananlar nedeniyle CHP İzmir İl Başkanı Engin ve milletvekillerinin komisyon üyeleriyle görüşmesi gecikirken, görüşmeler halen devam ediyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası