Ege Postası
Geri

Genel merkez istifayı kabul etmedi

ADALET ve Kalkınma Partisi Manisa İl Kadın Kolları Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıklayan Şule Uygur'un istifası, genel merkez tarafından kabul edilmeyince Uygur, görevine devam ettiğini açıkladı.
Genel merkez istifayı kabul etmedi
Haberler / Politika
28 Şubat 2013 Perşembe 20:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MANİSA-  Ak Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanlığı görevinden 25 Şubat'ta istifa ettiğini açıklayan Şule Uygur'un istifası Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından kabul edilmedi. Bunun üzerine Şule Uygur ve il kadın kolları yönetimi parti binasında basın toplantısı düzenledi. Uygur, "Ben istifa kararımı il başkanlığına bildirdim. Kendileri bana 'Biraz daha düşün' dediler. Aradan bir kaç gün sonra bu talebimi yineledim. Ancak asıl istifanın genel merkez tarafından onaylanması gerektiğini söylediler. Bunun üzerine Ankara'ya giderek Kadın Kolları Genel Merkezi'nde Güldal Akşit ile görüştüm ve istifa ettiğimi söyledim. Kendisi istifamı kabul etmedi. Ben de görevime devam ediyorum. Bu zorlu süreçte gerek Manisa, ilçe ve beldeler, gerekse de diğer illerden ve genel merkezden çok sayıda telefon aldım. Partimize seçimleri kadınlar kazandıracak" diye konuştu. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası