Ege Postası
Geri

Gezi Parkı provokatörleri arasında bir sendika başkanı da var (3)

İzmir'de Gezi Parkı gösterileri sonrasında ikinci dalga operasyonda gözaltına alınan 12 kişi arasında bir sendika başkanı da bulunuyor.İzmir'de Gezi Parkı gösterilerinde vatandaşları kışkırttıkları, provokatörlük yaptıkları ve terör...
Gezi Parkı provokatörleri arasında bir sendika başkanı da var (3)
Haberler / Güncel
24 Haziran 2013 Pazartesi 12:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de Gezi Parkı gösterileri sonrasında ikinci dalga operasyonda gözaltına alınan 12 kişi arasında bir sendika başkanı da bulunuyor.

İzmir'de Gezi Parkı gösterilerinde vatandaşları kışkırttıkları, provokatörlük yaptıkları ve terör örgütüne üye oldukları iddiasıyla düzenlenen ikinci dalga operasyonda gözaltına alınan 12 kişinin sorgusu sürüyor. Terör örgütleri MLKP, Komünist Parti Yolu ve TKEP-L üyelerine yönelik düzenlenen operasyonda TEKSİF İzmir Şube Başkanı S.K., Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencileri G.T., M.P., S.B. ve S.Ü., G.Ö., S.G.Y., P.T., A.H. ile E.K., B.B. C.G.’nin gözaltına alındığı öğrenildi. Zanlılardan, S.G.Y.’nin olaylarda MLKP ve PKK adına provokatörlük yaptığı, G.T.’nin de üniversitelerdeki olayları organize ettiği belirlendi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İzmir'deki Gezi Parkı eylemleri sırasında, iş yerlerinin yağmalanması, kamu bina ve araçlarına zarar verilmesi, bankalara zarar verilmesi, bir banka şubesinin yakılması, vatandaşların ev ve iş yerlerine zarar verilmesi olaylarıyla ilgili geçtiğimiz hafta birinci operasyonu düzenlemişti. Bu sabah saatlerinde ise ikinci dalga operasyonu gerçekleştirmişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası