Ege Postası
Geri

Gökce'den Özgener ve Yorgancılar'a ziyaret: 'İzmir’in güzel geleceği için hızla çalışacağız'

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Buğra Gökce, İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener’i ziyaret ederek, "Sivil toplum örgütlü aklı, dinamik ruhudur. Yeni dönemde büyük hedeflerimize ulaşmak; İzmir’i geniş Akdeniz - Ege bölgesinin ticarette, üretimde, sanatta, kültürde ve bilimde öncü kenti yapmak için sivil toplum ve tüm paydaşlarımızla ortak akılla, katılımcılık ilkesiyle birlikte çalışacağız" dedi. Gökce, İZTO ziyaretinin ardından Ege Bölgesi Sanayi Odası'nı (EBSO) ziyaret ederek, Oda Başkanı Ender Yorgancılar'la bir araya geldi.
Gökce'den Özgener ve Yorgancılar'a ziyaret: 'İzmir’in güzel geleceği için hızla çalışacağız'
Haberler / Yerel Politika
6 Aralık 2023 Çarşamba 17:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI-İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Buğra Gökce, İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener’i ziyaret etti.

Başkan Aday Adayı Gökce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sivil toplum örgütlü aklı, dinamik ruhudur. 

Yeni dönemde büyük hedeflerimize ulaşmak; İzmir’i geniş Akdeniz - Ege bölgesinin ticarette, üretimde, sanatta, kültürde ve bilimde öncü kenti yapmak için sivil toplum ve tüm paydaşlarımızla ortak akılla, katılımcılık ilkesiyle birlikte çalışacağız.

İzmir Ticaret Odası Başkanı Sn. Mahmut Özgener’e, kıymetli yönetim kurulu üyelerine ve İzmir Ticaret Odası ailesinin tüm mensuplarına teşekkür ederim.

İzmir’in güzel geleceği için hızla çalışacağız" dedi.

İşte o paylaşım

 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Buğra Gökce, İZTO ziyaretinin ardından Ege Bölgesi Sanayi Odası'nı (EBSO) ziyaret etti.

Ziyarete ilişkin Gökce sosyal medyadan açıklama yaptı.

Gökce açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

"Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı Sn. Ender Yorgancılar'a bizi ağırladıkları ve vizyonumuzu paylaştıkları için teşekkür ederim.

Tohumları İzmir İktisat Kongresi ile atılan Ege Bölgesi Sanayi Odası bölgemizi ve şehrimize büyük katkılar sunan, tarihi boyunca öncü bir güç olmuş, ilkleri başarmış köklü bir çınardır.

Çağımız akıl çağı, bilim çağı, ortak akıl ve katılımcılıkla İzmir’imizin lider kent kimliğini pekiştirmek, Türkiye’de ilkleri yapmak için sivil toplumun gücü ve birikiminden yararlanacağız.

İzmir’in kaybedecek vakti yok. Hep birlikte hızla yürüyeceğiz, birlikte başaracağız."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası