Ege Postası
Geri

Gökdelen ışığında yumurta pişirdiler

İngiltere’de bir gökdelenin güneş ışığını toplayarak yansıtması çevredeki bina ve araçlara zarar veriyor. Bölgeye park etmiş Jaguar marka bir aracın bazı kısımlarının sıcaktan erimesiyle ülke gündemine oturan gökdelen çevresinde...
Gökdelen ışığında yumurta pişirdiler
Haberler / Dünya
4 Eylül 2013 Çarşamba 17:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İngiltere’de bir gökdelenin güneş ışığını toplayarak yansıtması çevredeki bina ve araçlara zarar veriyor. Bölgeye park etmiş Jaguar marka bir aracın bazı kısımlarının sıcaktan erimesiyle ülke gündemine oturan gökdelen çevresinde bugün kalabalık bir meraklı kitlesi vardı. Gökdelenin yansıttığı güneş ışığının sıcaklığını ölçen meraklılar, teflon tavada yumurta pişirme testini de ihmal etmedi.

Şekli sebebiyle ‘Walkie-Talkie’ olarak adlandırılan inşaat halindeki 37 katlı gökdelenin karşısında berber dükkanı işleten iki Türk ortak, 70 santigrat dereceye ulaşan sıcaklık sebebiyle dış cephesinde erime görüldüğünü söyledi. Cihan Haber Ajansı’na konuşan Faruk Barak ve Veli Aksu, gökdelen sahiplerinden masrafların karşılanacağı ve sorunun çözüleceği sözünü aldıklarını dile getirdi. Türk ortaklar, dış cephenin üç hafta boyunca kapalı kalmasının istendiğini aktardı.

Çevredeki vatandaşlar ise bina yapılırken bu sorunun öngörülmemiş olmasını eleştirdi. Yoldan geçen bir kadın, “Şu işe bal, Londra’nın yarısının yandığı bir gün bugün." diye tepki verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası