Ege Postası
Geri

Goldman Sachs direktörü, tecavüz suçundan tutuklandı

Ünlü yatırım bankası Goldman Sachs’ın New York ofisinde direktör olarak görev yapan Jason Lee (37), 20 yaşındaki bir kıza tecavüz ettiği gerekçesi ile tutuklandı. Edinilen bilgiye göre, zengin işadamlarının yaşadığı New York'un East...
Goldman Sachs direktörü, tecavüz suçundan tutuklandı
Haberler / Dünya
24 Ağustos 2013 Cumartesi 00:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ünlü yatırım bankası Goldman Sachs’ın New York ofisinde direktör olarak görev yapan Jason Lee (37), 20 yaşındaki bir kıza tecavüz ettiği gerekçesi ile tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, zengin işadamlarının yaşadığı New York'un East Hamptons’ta bir adresten gelen kargaşa ihbarını değerlendiren polis, Jason Lee’nin birinci derece tecavüz suçuyla göz altına aldı. Mahkeme tarafından tutuklanan Lee, 20 bin dolar kefaretle serbest bırakıldı.

Goldman Sachs yetkilileri olayla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı. Lee’nin avukatı Edward Burke ise müvekkilinin masum olduğunu iddia etti. Zanlının yargılanmasına önümüzdeki günlerde devam edileceği bildirildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası