Ege Postası
Geri

Görme engellilere bisiklet turu

İzmir'de 7-14 Ocak tarihleri arasında kutlanan "Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası" kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü görme engellilerin sorunları ile ilgili farkındalık yaratmak için Kültürpark'ta görme engellilere bisiklet turu yaptırdı.
Görme engellilere bisiklet turu
Haberler / İzmir
12 Ocak 2016 Salı 14:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İl Sağlık Müdürü Dr. Ayhan İzzetinoğlu ve bisikletçiler iki kişilik (tandem) bisikletlerin arkasına görme engelileri bindirilerek Kültürpark için tur atarak görme engellilerin sorunlarına dikkat çekti. Elinde beyaz bastonla kaldırımla işgalleri kamu alanlarına yeterli kullanama sorunları çeken görme engelliler bisiklet arkasındaki turdan mutlu oldu. 

İl Sağlık Müdürü Dr. Ayhan İzzettinoğlu "Beyaz Baston Görme Engeliler Haftası nedeniyle engelsiz bir yaşama dikkat çekmek için bu etkinliği idüzenledik. Bu arkadaşlarımızın hayatına engelleri biz koyuyoruz. Bu engelleri kaldırmak anlamında bisiklet ekibimizle birlikte bu organizasyonu gerçekleştirdik" dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası