Ege Postası
Geri

Göztepeli taraftarlar imza gününü kabusa çevirdi

Göztepe taraftarları, Hatay’da geçtiğimiz aylarda açılan GS Store Mağazası’ndaki imza gününü kabusa çevirdi. Galatasaraylı Aydın Yılmaz’ın imza günü için toplananan Galatasaray taraftarları, bir grup Göztepe taraftarının protestosuyla karşılaştı.
Göztepeli taraftarlar imza gününü kabusa çevirdi
Haberler / Spor
15 Şubat 2013 Cuma 17:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI/ HABER SERVİSİAydın Yılmaz’ın mağazaya gelmesini bekleyen Galatasaraylılar, Göztepeliler tarafından yumurta, cam şişe, şemsiye ve taşlar ile saldırıya uğradı. Mağazanın önündeki masaları deviren Göztepe taraftarlarına Galatasaraylılar taş atarak karşılık verdi. Mağazanın yakınlarında güvenlik güçlerinin de bulunmamasından dolayı iki ekibin taraftarları yumruk yumruğa birbirine girdi. Olay esnasında görev yapan iki gazeteci de darp edildi. Çok geçmeden haberi alan emniyet güçlerinin olay yerine gelmesi ile Göztepeli taraftarlar uzaklaştırıldı ve gerginlik sonra erdi. Yaklaşık 15 dakika mağazada kalan Aydın Yılmaz konakladığı otele geri döndü. Mağaza futbolcunun ayrılmasının ardından kapatıldı.






YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası