Ege Postası
Geri

Günsel Sağlam'a kadınlardan büyük destek.. Erkeklerden tam not..

CHP Karşıyaka kadın Belediye Başkan aday adayı Günsel Sağlam ilçenin nabzını tutmayı sürdüyor. Karşıyaka'da bir çok sokak ve mahalleyi ziyaret eden Sağlam, bu kez de Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlarla biraya geldi.
Günsel Sağlam'a kadınlardan büyük destek.. Erkeklerden tam not..
Haberler / Yerel Yönetimler
10 Aralık 2013 Salı 10:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Hem sokakta hem de kahvehanede halkla sıcak sohbetler yapan yapan Günsel Sağlam en çok da projeleri ve kendisi hakkında bilgi verdi.
Cumhuriyet Mahallesi'nde özellikle kadınların yoğun ilgisi ve sevgisi ile karşılaşan Günsel Sağlam ,hemcinslerine de kadınlara yönelik yapacağı projeleri anlattı.

Çarşı ve alışveriş mekanlarında kadınların sevgi çemberi içine aldığı CHP'li Günsel Sağlam “Eğer Karşıyaka Belediye Başkanı seçilirsem bizim dönemimizde kadının ağırlığını fazlasıyla hissettireceğiz. Kadınlar çalışmalarımızn her alanında olacak. Kadınlar üretecek. Kadın hassasiyeti Karşıyaka'da fazlasıyla hissedilecek.”dedi.

Cumhuriyet Mahallesinde özellikle kahvehanelere girerek vatandaşlarla konuşan Günsel Sağlam projelerini bütün ayrıntıları ile anlatırken erkeklerden de tam not aldı.
Kahvehanedeki vatandaşlara özellikle Karşıyaka için neler yapılmasını istersiniz şeklinde bir de soru yönelten Günsel Sağlam vatandaşların mahalleleri ile ilgili çeşitli taleplerini dinleyerek notlar aldı. Vatandaşlar en çok kentsel dönüşüm hakkında bilgi sahibi olmak istedi. Günsel Sağlam vatandaşlara kentsel dönüşümle ilgili olarak yapacakları projenin detayları hakkında bilgi sundu Kentsel dönüşümün asla rant kapısına çevrilmesine izin vermeyeceklerine vurgu yaptı.

“MAHALLENİN VE SOKAĞIN SESİNE KULAK VERECEĞİZ”
Karşıyaka'da halk ile içiçe bir yönetim anlayışını hayata sokacaklarının altını çizen CHP Karşıyaka Belediye Başkan aday adayı Sağlam, “Ben her zaman söylüyorum her mahallenin her sokağın farklı talep ve beklentileri olabilir. İhtiyaçlar o bölgeye göre değişiklik gösterebilir. Bu nedenledir ki bir mahalleye yada bir sokağa hizmet yapılacak ise halkın düşüncesini almak lazım. Sokağın sesine kulak vermek lazım. Sonuçta orada yaşayanlar onlar. Bizim böyle bir yönetim anlayışımız olacak ve bunu da uygulayacağız.”şeklinde konuştu.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası