Ege Postası
Geri

Günsel Sağlam'dan Kubilay mesajı

CHP Karşıyaka Belediye Başkan aday adayı Avukat Günsel Sağlam, Asteğmen Mustafa Fehmi Kubilay'ın şehit edilişinin 83'üncü yıl dönümü münasebetiyle bir açıklama yaptı.
Günsel Sağlam'dan Kubilay mesajı
Haberler / Yerel Yönetimler
23 Aralık 2013 Pazartesi 10:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Devrim şehidi Kubilay'ın laik Türkiye Cumhuriyetinin bir “Onur” sembolü olduğunu ifade eden Sağlam “ Atatürk'ümüzün bizlere emanet ettiği bu ülkeye ve cumhuriyetimize daha çok sahip çıkmamız gereken bir dönemdeyiz. Zaman zaman karanlık güçlerin ülkemizi ve milletimizi geriye götürme çabaları ile karşı karşıya kalıyoruz. Ne yazık ki, Atatürk devrimlerini silmek, yok etmek için ellerinden gelen her türlü kötülüğü yapacak güçler var. Geçmişte olduğu gibi bugün de çağdaş Türkiye'yi yıkmak için hedef alan bu güçlerin karşısında yılmadan eğilmeden bükülmeden bir kale gibi durmalıyız. Kubilay ve arkadaşları ne fedakar insanlarmış ki kendi canları pahasına gericilere yobazlara asla geçit vermediler. Laikliğin önemini ve değerini şimdi daha da iyi anlıyoruz. Laiklik, demokratik ve sosyal hukuk devletinin, bireysel özgürlüklerin ve insan haklarının en büyük güvencesidir. Kubilay laik, çağdaş, Türkiye'nin Onurudur. Geçmişte Derviş Mehmet gibi zalimlerin ve yobazların yıkamadığı bu ülkeyi günümüzde yıkacak hiç bir güce geçit vermeyeceğiz. CHP laikliğin teminatıdır. Partim ve Türk halkı her zaman bu güçlerin karşısında olacaktır” Türk milleti hurafelere değil Atatürk çağdaşlığına yürekten inanmaktadır” dedi.
Günsel Sağlam, son olarak “Türkiye Cumhuriyeti'ni ve onun temel niteliklerini korumak uğruna canlarını feda etmekten çekinmeyen, başta devrim şehidimiz Kubilay olmak üzere, bütün şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyorum“ diyerek sözlerini noktaladı.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası