Ege Postası
Geri

BELGEM’den yılbaşı kutlaması

Bornova Belediyesi Gençlik Merkezi’nin (BELGEM) öğretmenleri ve idari personeli erken yılbaşı kutlamasında moral depoladı. Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, renkli görüntülere sahne olan coşkulu gecede öğretmenleri yalnız bırakmadı
BELGEM’den yılbaşı kutlaması
Haberler / Yerel Yönetimler
22 Aralık 2013 Pazar 10:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR - Bornovalı çocukları ve gençleri geleceğe hazırlamada önemli bir rol üstlenen BELGEM ailesi, Keyfi Sefa Restoran’daki erken yeni yıl kutlamasında bir araya geldi. 3500 öğrencinin lise ve üniversite sınavlarına ücretsiz olarak hazırlayan BELGEM’in  öğretmeler ive idari personel eşleri ile birlikte katıldığı gecede bir yılın yorgunluğunu ve stresini attı, yeni yıla girerken moral depoladı. Gönüllerince eğlenen BELGEM çalışanlarına Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır da eşlik etti. Gece renkli görüntülere sahne oldu. Öğretmenlerle birlikte şarkılar söyleyen Başkan Sındır, piste çıkıp oyun da oynadı.

 

Öğretmenlere hitaben bir konuşma yapan Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, öğretmenlerin çocukların geleceğini belirleyebilecek ve onlara yön verebilecek çok önemli bir iş yaptığına dikkat çekti. Sındır, ‘‘Kutsal, güzel ve heyecan verici bir göreviniz var. Hepinize teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum. Çocuklarımızın ve sizlerin başarısı bizim için en büyük mutluluk’’ dedi.

 

Son günlerde gündemden düşmeyen dershane tartışmalarına da değinen Başkan Sındır, ‘‘Gelişmiş hiçbir ülkede böyle bir sistem yok. Dershaneler tabii ki kaldırılmalı. Ancak, bu ezbere dayalı olan eğitim sistemini değiştirmeden, iyileştirmeden olmamalı’’ diye konuştu.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası