Ege Postası
Geri

Gürcistan Dışişleri Bakanı: Rusya tehlikesi devam ediyor

Gürcistan Dışişleri Bakanı Maya Panjikidze, ülkesinin güvenlik doktrininde bir değişiklik olmadığını açıkladı. Basın toplantısında konuşan Panjikidze, Rusya’nın Gürcistan için hala tehlike arz ettiğini ifade etti. Maya Panjikidze...
Gürcistan Dışişleri Bakanı: Rusya tehlikesi devam ediyor
Haberler / Dünya
30 Nisan 2013 Salı 18:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gürcistan Dışişleri Bakanı Maya Panjikidze, ülkesinin güvenlik doktrininde bir değişiklik olmadığını açıkladı. Basın toplantısında konuşan Panjikidze, Rusya’nın Gürcistan için hala tehlike arz ettiğini ifade etti.
Maya Panjikidze : “Güvenlik doktrinimizde herhangi bir değişiklik olmadı. Rusya tehlikesi devam ediyor. Topraklarımızın yüzde 20’si Rusya tarafından işgal altındadır. Değiştirdiğimiz tek şey, Gürcistan’ın Rusya ile ekonomik ve insani alanlarda ilişkileri geliştirme isteğidir.” dedi.
Geçtiğimiz hafta bazı basın yayın organları, Gürcistan’ın yeni güvenlik doktrininde Rusya’yı dış tehlike listesinden çıkardığını belirtmiş ve konu Gürcü yetkililer arasında tartışma konusu olmuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası