Ege Postası
Geri

Gürkan: CHP'nin iktidara yürüyüşü Güzelbahçe'den başlayacaktır..

Güzelbahçe Değişim Derneği Başkanı, CHP Güzelbahçe Başkan aday adayı Mustafa Gürkan; Gökhan Günaydın, Adnan Keskin gibi isimlerin CHP'nin yerel seçimlerde en önemli avantajları olduğunu söyledi. Son kongrenin ardından Cumhuriyet Halk Partisi'nde yaşanan demokratik havanın tüm partilere örnek olması gerektiğini belirten Gürkan "Genel Başkan Yardımcılarımızın omuzlarındaki ağır yükün farkındayım. Biz bunları alabilmek, paylaşabilmek, partimizi omuzlar üstünde yükseltebilmek için çalışıyoruz. Güzelbahçe'de halkın, belediyesinden olduğu kadar partisinden de memnun olması, kendini o partinin bir parçasıymış gibi hissetmesini istiyoruz. Ankara'da CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın ile görüşme imkanları yakaldım. Partimizin önümüzdeki yerel seçimlerde en önemli isimlerinden biri olan Günaydın'ın bizlere önerileri var. Bugün ciğerlerimizi yakan demokrasi havasının, yarın da, daha sonraki gün de, sürmesi için elimizden geleni yapacağız. Küslük, nefret ve öfke duygularımızı gömerek çıktık bu yola. Kendimiz için değil partimiz için bir şeyler elde etmek için çıktık. Demokrasi adına bir şeyler talep etmek, CHP'yi genel seçimlerde iktidar yapmak için çıktık. En azından Güzelbahçe'de heyecanımızın ve dinamizmimizin yaratabileceği tüm olumsuzlukların önüne geçtik. Sol kültürün altında yoğrulmuş bizler bugün de, yarın da CHP çatısı altında birleşmiş hiç kimsenin birbirine zarar vermesine izin vermeyeceğiz" dedi.
Gürkan: CHP'nin iktidara yürüyüşü Güzelbahçe'den başlayacaktır..
Haberler / Yerel Yönetimler
18 Kasım 2013 Pazartesi 12:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-GÜZELBAHÇE'NİN KADERİNİ DEĞİŞTİRMEYE TALİBİZ 

İzmir'in 80 ilden farklı tepkiler gösterebildiğini dile getiren Gürkan, aday adaylarının bunu göz önünde bulundurarak çalışmasının CHP'yi sonuca daha rahat taşıyabileceğini belirtti. Kavga kültüründen uzak, dostane bir havanın aday belirleme çalışmalarının ardından da devam etmesini dileyen Gürkan şunları söyledi:

"Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Başkan Yardımcımız Gökhan Günaydın'ın her görüşmemizde benden istedikleri de bu. Kavgadan uzak, kendimizi halkın içerisinde, çalışarak anlatmak. Bunun için gece gündüz demeden, saat , mahalle, din ayrımı yapmadan her eve girdik, her vatandaşımıza dokunduk. Güzelbahçe'de zenginine fakirine, işçisine esnafına, gencine yaşlısına projeler hazırladık. Biz bizden istenildiği gibi projelerimizle gündeme geldik. Bugün Güzelbahçe'nin tarihini, kaderini değiştirmeye talibiz. İlçenin zenginleşebilmesi, hizmet alabilmesi için zemini hazırladık. Amacımız, herkesin, her inancın, her yaştan insanın omzuna belediye olarak dokunabilmek. Amacımız CHP'nin iktidara yürüyüşünü sosyal demokrat anlayış ile İzmir'den, Güzelbahçe'den başlatabilmek."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası