Ege Postası
Geri

Güven, Balbay kitaplarını imzaladı

CHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hülya Güven, 18. kez kapılarını açan Kitap Fuarı'nı ziyaret etti.
Güven, Balbay kitaplarını imzaladı
Haberler / Yerel Politika
23 Nisan 2013 Salı 09:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR -CHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hülya Güven, 18. kez kapılarını açan Kitap Fuarı'nı ziyaret etti. İzmir Gazeteciler Cemiyeti ve Gazetecilere Özgürlük Platformu'nun Silivri Cezaevi'nde 4 yıldan uzun süredir tutuklu bulunan CHP İzmir Milletvekili, gazeteci ve yazar Mustafa Balbay için açtığı stantta Balbay kitaplarını imzalayan Prof. Dr. Güven, adil yargılanma istedi.

Tutukluluklar cezaya dönüştü

Geçtiğimiz yıl ilki açılan, Balbay’ın posterinin yer aldığı, tutuklu olduğu Silivri Cezaevi’nde çekilen fotoğraflarının yansıtıldığı demirparmaklıklı stantta, milletvekili arkadaşının kitaplarını imzalayan Güven, “Türkiye'de artık tutuklulukların cezaya dönüştürüldüğünü görüyoruz. Böyle bir yargı sisteminin sonucu sevgili arkadaşımız Balbay da yargılanmıyor cezalandırılıyor. Onun 4 yıldan uzun süredir ürettiği eserleri olan kitapları onun adına yurttaşlarla buluşturmak çok özel bir duygu. Büyük ilgi gören standın geçtiğimiz yıl olduğu gibi Kitap Fuarı boyunca ilginin yine giderek arttığını gördük” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası